Maretti

De makers en designers van Maretti verlichting geloven in de kracht van licht. Alles wat we om ons heen en in ons huis zien wordt nóg mooier als het juist wordt belicht. Daarom zijn Maretti lampen zo gemaakt, dat het de sfeer en beleving van uw woning versterkt. Maretti Lighting is specialist op het gebied van lichtarchitectuur en maatwerk verlichting.

Lees meer

Laat u zich verrassen door de Maretti verlichting in uw woning? Met Maretti verlichting kunt u bepaalde hoeken en onderdelen in uw woning benadrukken of juist retoucheren. Met Maretti verlichting ontdekt u wat verlichting écht kan betekenen voor uw interieur. 

 

Over Maretti verlichting

Maretti is een Nederlands bedrijf met alles onder één dak; zowel de ontwerpstudio, de fabriek, het magazijn en het kantoor. Maretti werkt bij het ontwerp van de verlichting samen met toonaangevende designers en architecten, zoals Piet Boon, om u de meest spannende en exclusieve verlichting te bieden. Dat is waarom u verzekerd bent van een innovatief interieur als u kiest voor Maretti verlichting in huis. 

Bent u op zoek naar bijzondere verlichting voor uw woonkamer, slaapkamer, hal of andere ruimte in huis? Neem dan eens een kijkje in het Maretti verlichting assortiment van Eigenstijl Wonen.

 

Maretti verlichting shopt u bij Eigenstijl Wonen 

Maretti verlichting tovert een interieur om tot een oase van luxe, beleving en passie. Ontdek welke Maretti verlichting er bij uw interieur past en shop eenvoudig bij Eigenstijl Wonen. Eigenstijl Wonen biedt u de volgende voordelen:

  • In onze showroom in Barneveld kunt u de Maretti verlichting in het echt zien. Onze interieurstylisten staan daar ook altijd voor u klaar met passend advies.
  • Haal uw aankoop op in Barneveld of laat het bij u thuis bezorgen.
  • Bestel voor 14.00 uur en ontvang uw Maretti verlichting de volgende dag al bij u thuis!