Hotel chique lampen

Hotel chique en lampen: misschien niet een combinatie die bij iedereen direct opkomt. Toch sluiten lampen en de hotel chique woonstijl fantastisch op elkaar aan. Sterker nog: bij Eigenstijl Wonen verkopen wij prachtige lampen in een luxe hotel chique stijl. Verlichting is zeer bepalend voor de sfeer in een woning/ In de hotel chique stijl zien we veel lampen met zwarte, gouden en glazen details. Gekleurd glas komt ook veel voor in deze woonstijl. Kleuren als amber en opaalglas geven een hotel chique lamp de ultieme luxe hotel chique uitstraling.

Lees meer

Hotel chique lampen

Wie aan hotel chique denkt, denkt aan luxe materialen en donkere, warme kleuren. Goud en messing sluiten ook prachtig aan op een hotel chique woonstijl. Aan elk detail is gedacht. Het is als het ware of u binnenstapt in een luxe hotel. Hotel chique lampen dragen bij aan dit gevoel van luxe. Het belang van mooie verlichting wordt nog weleens onderschat. Daarom vinden wij het belangrijk om prachtige verlichting in onze uitgebreide interieurcollecties op te nemen. Prachtige designlampen die zeer goed aansluiten op een hotel chique interieurstijl.

 

Hotel Chique tafellamp

Een hotel chique tafellamp is een aanwinst voor ieder hotel choque interieur. Wissel af met vormen en kleuren en breng de warme naar binnen met de prachtige hotel chique tafellampen uit onze uitgebreide collectie. Bekijk alle soorten en formaten tafellampen en ontdek de verschillende warme kleuren en vormen.

 

Hotel chique hanglamp

Op zoek naar een prachtige design hanglamp in hotel chique stijl? Bij ons bent u aan het juiste adres. Ons assortiment aan hotel chique hanglampen is groot. Van krachtige tot meer organische vormen en van lichte tot donkere kleuren: voor elk hotel chique interieur hebben wij de perfecte matchende hotel chique hanglamp.

 

 

Hotel chique vloerlamp 

Prachtige hanglampen met amberkleurige of rookglazen accenten passen zeer goed in een hotel chique interieurstijl. Om die luxe stijl door te trekken in de rest van een woning, is het aan te raden om voor hotel chique staande lampen te kiezen. Deze prachtige, luxe vloerlampen zijn voorzien van fijne hotel chique stijlelementen. Zwart, goud, amber, donkerblauw en rookglas zien we veel terug in vloerlampen met een hotel chique stijl. 

Benieuwd naar welke lampen er goed aansluiten op een hotel chique woonstijl? Kom langs in onze luxe woonwinkel in Barneveld, of doe online inspiratie op in onze webshop.