Brinker Carpets

De vloerkleden van Brinker Carpets zijn een populaire toevoeging in huiskamers, eetkamers, slaapkamers en hallen. Brinker Carpets is dan ook specialist op het gebied van exclusieve vloerkleden. Alle trends op woongebied worden door Brinker Carpets nauwlettend in de gaten gehouden, en de vloerkleed collecties sluiten hier naadloos op aan. 

Lees meer
Geen producten gevonden...

De basis van een Brinker Carpets vloerkleed? Honderden kleuren wol, viscose, linnen, kunstzijde en katoen. Deze basis wordt omgezet tot rustige en trendy vloerkleden die tot recht komen in tal van verschillende interieurs. 

 

Vloerkleden van Brinker Carpets

Brinker Carpets is een rasechte, Nederlandse organisatie. Nederlandse ontwerpers werken dagelijks vol passie aan de vloerkleed collectie van het merk. Voordat een Brinker Carpets vloerkleed wordt geproduceerd, wordt er veel onderzoek gedaan. Onderzoek naar de laatste en aankomende woontrends, onderzoek naar kleurgebruik en onderzoek naar verschillende patronen. Dat resulteert keer op keer weer in een exceptioneel resultaat.

Brinker Carpets is een merk dat staat voor kwaliteit en design. Alleen de beste designs van de beste kwaliteit worden geproduceerd en deze vloerkleden vindt u terug in het Eigenstijl Wonen assortiment. 

 

Brinker Carpets; handwerk en maatwerk

De Brinker Carpets vloerkleden zijn allemaal van topkwaliteit. Aan ieder interieur zijn deze  vloerkleden dan ook een prachtige toevoeging. De standaardmaten van de Brinker Carpets vloerkleden vindt u online in onze webshop of in onze winkel. Bent u op zoek naar een afwijkende maat? Dan is maatwerk ook mogelijk!

Brinker Carpets produceert haar vloerkleden op een sociaal verantwoorde manier met duurzame materialen van de beste kwaliteit waardoor u met een gerust hart van uw aankoop kunt genieten.

 

Voor Brinker Carpets moet u bij Eigenstijl Wonen zijn

Houdt u van producten die met zorg zijn ontwikkeld en geproduceerd? Bekijk dan snel de collectie van Brinker Carpets kleden bij Eigenstijl Wonen. Koopt u een product van Brinker Carpets bij ons, dan profiteert u van onderstaande voordelen:

  • Onze showroom bevindt zich op een centrale locatie in Nederland en is daardoor makkelijk te bereiken.
  • U kunt uw aankoop zelf bij ons ophalen in Barneveld of bij u thuis laten bezorgen.
  • Achteraf betalen is mogelijk. Dan weet u zeker dat u geen enkel risico loopt.
  • Wanneer u voor 14.00 uur bestelt, heeft u uw favoriete artikelen van Brinker Carpets morgen al in huis!

Ziet u uw droom vloerkleed van Brinker Carpets in onze shop? Bezoek dan onze showroom om eerst even een kijkje te nemen!