Boekenkasten

Het is altijd een prachtig gezicht, een goedgevulde boekenkast. Dikke pillen en dunne paperbacks wisselen elkaar af. Sorteert u de boeken op kleur en hoogte of mogen de boeken kriskras door elkaar staan? Kiest u voor een symmetrische kast die reikt tot het plafond of voor een speelse indeling, met grotere en kleine vakken om uw literatuur in op te bergen?

Lees meer

Een volle boekenkast zorgt voor sfeer in huis. Bij Eigenstijl Wonen helpen we graag de kast te vinden die bij uw woonsfeer past. Er valt immers nogal wat te kiezen. Om te beginnen raden we u aan om rekening te houden met de plek waar u de boekenkast gaat neerzetten. Plaatst u de kast langs de wand of doet hij tevens dienst als roomdivider?

 

Boekenkasten in verschillende stijlen

In ons assortiment vindt u boekenkasten van verschillende materialen en in de meest uiteenlopende stijlen. Of u nu kiest voor een wandrek met stalen frame om uw boeken op te zetten of u voor een landelijke boekenkast, gemaakt van grove planken, Eigenstijl Wonen heeft voor ieder interieur een passende boekenkast in de collectie.

Gebruikt u een boekenkast in uw kantoor, zodat de ordners niet langer op uw industriële bureau hoeven te staan? Dan kiest u ongetwijfeld voor een ander design dan als u een boekenkast als kabinet in de woonkamer gebruikt. Als u spullen uit het zicht in de kast wilt opbergen, zijn er boekenkasten verkrijgbaar met deurtjes die de kast afsluiten. Laat u liever zien wat u graag leest, kies dan voor een stijlvolle open kast.

 

Voor de mooiste boekenkasten gaat u naar Eigenstijl Wonen

Heeft u de ideale boekenkast gevonden. Koop hem dan bij Eigenstijl Wonen en u profiteert dan ook van de volgende voordelen: 

  • In onze winkel op een centrale locatie in Midden-Nederland kunt u in alle rust bekijken of de boekenkast die u online zag, in het echt net zo verbluffend is. 
  • Neem uw boekenkast direct mee vanuit onze winkel in Barneveld of laat hem thuis bezorgen. 
  • Bent u niet zo handig of laat u de kast liever door iemand anders in elkaar zetten? Maak dan gebruik van onze handige montageservice. Dan heeft u er zelf geen omkijken meer naar. 
  • Bestelt u uw boekenkast op werkdagen voor 14.00 uur via onze website? Dan heeft u hem de volgende dag al in huis.

Bij Eigenstijl Wonen doen wij er alles aan om u te helpen de interieuritems te vinden die u zoekt. Wilt u vrijblijvend interieuradvies van een van onze interieurstylisten, wees dan welkom in onze winkel. Zij helpen u daar graag verder.