Kruiklampen

Bent u op zoek naar een klassieke tafellamp voor op een bijzettafel of op de vensterbank? Een model met een vriendelijke uitstraling door de ronde vormen, maar die toch ook iets heel stoers heeft? Dan mag een kruiklamp niet in uw interieur ontbreken. Met hun stoere, vintage uitstraling passen kruiklampen goed binnen een landelijke inrichting. Ziet u hem al staan op uw robuuste houten bijzettafel of kast? Een tijdlozere lamp dan de kruiklamp is er niet!

Lees meer
Geen producten gevonden...

Eindeloos combineren

Kruiklampen danken hun naam aan de vorm van de lamp. Het zijn tafellampen met ronde vormen. De lampen doen - de naam zegt het al - denken aan een kruik. De meeste kruiklampen worden met de hand gemaakt, waardoor ze bijna allemaal uniek zijn. Een kruiklamp combineert u met een vintage vaas, bloempot of kannetje, of u plaatst hem zonder aanvullende accessoires op een bijzettafel. De lamp zal hoe dan ook de show stelen!

Kruiklampen zijn met een lampenkap in verschillende kleuren te combineren. U kunt een complete kruiklamp mét lampenkap kopen, maar een lamp en kap ook los van elkaar aanschaffen. Het leuke aan het laatste is dat u zo de lampenkap kunt kiezen in de kleur die het beste bij uw interieur past. Zachte kleuren staan goed bij een kruiklamp, maar ook een zwarte lampenkap is er uitstekend mee te combineren.

 

Klassieke kruiklampen vindt u bij Eigenstijl Wonen

Bij Eigenstijl Wonen hebben we een uitgebreide collectie kruiklampen van merken als Brynxz en Still. We verkopen complete kruiklampen met lampenkap, maar u kunt er ook voor kiezen om zelf een mooie combinatie samen te stellen.

Daarnaast profiteert u bij ons van onderstaande voordelen:

  • Onze showroom vindt u op een centrale locatie in Midden-Nederland. Breng gerust eens een bezoek om de stenen kruiklampen in het echt te bekijken.
  • We verkopen alleen unieke interieuritems. De brocante kruiklampen zijn daar zeker geen uitzondering op.
  • We hebben een groot aanbod aan lampenkappen om uw kruiklamp mee te combineren.
  • Voor 14.00 uur besteld? Dan heeft u uw nieuwe lamp morgen al in huis!

Heeft u een mooie kruiklamp op het oog? Kom dan gerust eens bij ons langs of bestel uw favoriete lamp in onze webshop. Dan kunt u binnenkort een klassieke tafellamp aan uw interieur toevoegen.