Banken

Banken zijn er om heerlijk in weg te zakken. Ze vormen het middelpunt van uw woonkamer en zijn daarom misschien wel het belangrijkste meubelstuk in uw huis. In de collectie van Eigenstijl Wonen vindt u hoekbanken, loungebanken en rechte banken. Groot voordeel van hoek- en loungebanken is dat deze meestal modulair zijn: u kunt ze dus helemaal zelf samenstellen, afhankelijk van de ruimte in uw woonkamer.

Lees meer

Naast de verschillende typen banken, biedt Eigenstijl Wonen ook banken voor in allerlei verschillende interieurstijlen. Moderne, landelijke, stoere, industriële of strakke banken: bij ons bent u aan het juiste adres. Naast stijl, vinden wij het zitcomfort minstens zo belangrijk. Daarom gebruiken wij alleen materialen van hoogwaardige kwaliteit, zodat u nog lang na aanschaf van uw bank geniet.

 

Banken gezellig aankleden

En wat heeft u voor ogen qua bekleding en kleur? Ons aanbod banken barst van de verschillende stoffen, zoals linnen, katoen of leer. Uiteraard zijn al deze stoffen beschikbaar in diverse kleuren, zodat uw bank perfect in uw interieur past.

Banken zijn eigenlijk pas compleet als er mooie sierkussens op liggen. Of wat dacht u van een groot, zacht vloerkleed dat heerlijk aanvoelt wanneer u opstaat? Zo maakt u van uw zithoek een heerlijke loungeplek waar iedereen tot rust komt. Ook voor een compleet interieur kunt u bij Eigenstijl Wonen terecht. Onze stylisten adviseren u graag!

 

Shop de perfecte banken bij Eigenstijl Wonen

Bent u op zoek naar een duurzame en kwalitatieve bank, waarop u heerlijk relaxt na een lange dag in de weer te zijn geweest? Bij Eigenstijl Wonen vindt u altijd mooie banken die perfect passen in uw huidige interieur.

Daarnaast profiteert u bij ons van onderstaande voordelen:

  • Als u voor 14.00 uur bestelt, heeft u uw bankstel de volgende dag al in huis. 
  • Wilt u uw bankstel eerst testen? Breng een bezoek aan onze showroom, centraal gelegen in Barneveld. 
  • U kunt ervoor kiezen om uw meubelstuk zelf op te halen op onze locatie in Barneveld of bij u thuis te laten bezorgen. 
  • Maak gebruik van onze montageservice en bespaar tijd en energie! Bovendien weet u zeker dat het meubel goed in elkaar wordt gezet.

Nog niet zeker of u een bank online wilt kopen? Bezoek dan onze showroom om uw bankstel uit te proberen. U kunt uw bank ook online bestellen. Dan profiteert u nog sneller van uw aankoop.