Over Eigenstijl Wonen

Bij Eigenstijl Wonen gaat een woonwereld voor u open. Eigenstijl Wonen is een sfeervolle interieurzaak met een groot en compleet aanbod meubels en accessoires waarmee u van uw huis een thuis maakt. Daarnaast is onze volledige collectie ook online verkrijgbaar, zodat u na bestelling extra snel geniet van uw nieuwe aankopen! Wij bieden het ultieme wooncomfort waarin kwaliteit en duurzaamheid voorop staan. Uiteraard altijd voor de beste prijs.

 

 

Bij Eigenstijl Wonen vindt u niet één stijl, maar tientallen stijlen die u makkelijk met elkaar combineert. Denk aan industrieel, vintage, modern, landelijk en nog veel meer! Bekijk ons volledige aanbod online of kom naar onze showroom in Barneveld om de collectie in het echt te bewonderen.

Wij vinden het belangrijk dat u nog lang na aanschaf van uw meubels geniet. Wij werken daarom alleen samen met gepassioneerde vakmensen die de kwaliteit van al onze producten waarborgen.

Unieke woonitems bij Eigenstijl Wonen
Merken als Eleonora, Sevn, PTMD en By Boo zijn slechts een greep uit de selectie merken die u bij Eigenstijl Wonen vindt. Wij werken samen met kleurrijke en verrassende merken, waardoor u uw interieur altijd naar uw smaak kunt inrichten. Trendy of tijdloos: van de woonitems van Eigenstijl Wonen gaat uw hart altijd sneller kloppen!

In onze showroom geven onze stylisten woonadvies op maat en ze helpen u bij het maken van de juiste keuze voor bij u in huis. Op zoek naar de perfecte bank? Een lamp als eyecatcher boven de eettafel? Een mooi cadeau? Duik dan snel in de collectie van Eigenstijl Wonen en ontdek uw nieuwe interieurpareltjes!




Shop alles voor uw interieur bij Eigenstijl Wonen

Heeft uw interieur een opfrisser nodig? Of is het gewoon tijd voor verandering? Wat uw interieurstijl ook is - strak, modern, landelijk of industrieel -, bij ons vindt u altijd waar u naar op zoek bent. Ons woonaanbod bestaat namelijk uit meer dan 8.000 items!

U shopt bij Eigenstijl Wonen omdat:

  • onze showroom makkelijk bereikbaar is op een centrale locatie in Midden-Nederland;
  • wij begeleiding bieden van onze professionele interieurstylisten;
  • u gebruik kunt maken van onze montageservice voor meubels;
  • u uw aankopen makkelijk laat thuisbezorgen of zelf ophaalt in onze showroom in Barneveld;

Ziet u mooie woonitems op onze website? Kom dan gerust eens bij ons langs, maak een afspraak of bestel uw meubels of accessoires in onze webshop. Dan geniet u morgen al van uw nieuwe aankoop!