Lampenkap rechthoek

Een lampenkap geeft uw interieur een eigen accent. Of de kamer nu groot of klein is, de lampenkap is een eyecatcher. Van schattig (in een babykamer) tot majestueus, de lampenkap mag er zijn. Zeker als die ook nog eens rechthoekig van vorm is. Een rechthoekige lampenkap stáát voor iets.

Lees meer

Een rechthoekige lampenkap op een tafellamp of aan een pendel straalt karakter uit. Zeker in de vorm van een trapezium: boven smaller dan onder, met uitlopende zijkanten. Zo’n lamp is niet alledaags, en valt dan ook gelijk op in het interieur.

lampenkap rechthoek

De lampenkappen van Eigenstijl Wonen zijn allemaal uniek en handgemaakt. Wij zijn specialist in verlichting, dus we hebben een grote keuze aan lampenkappen en lampenvoeten. Onze stylisten helpen u graag met het uitzoeken van zo’n rechthoekige lampenkap.

 

Rechthoekige lampenkap boven grote tafel

Een lamp boven de eettafel is vaak een hanglamp. De keuze is belangrijk want deze tafel is het centrum van gezellig samenzijn met het gezin. Niet alleen om aan te eten, maar ook om andere dingen aan te doen. Lezen, knutselen, een spelletje of gezellig met elkaar kletsen onder het genot van een drankje.

De rechthoekige lampenkap “vangt” iedereen om de tafel, geeft een warm en gezellig licht, dat als het moet ook heel direct is, als u pal eronder bezig bent. Dankzij de kap kan iedereen elkaar aankijken en kijkt niemand tegen het licht in.

De keuze voor het model is één ding, de keuze van het materiaal een ander. Delicaat materiaal als zijde geeft de kap een heel ander beeld dan bijvoorbeeld katoen of linnen. En effen toont weer heel anders dan een patroon. Dit soort overwegingen zijn belangrijk voor uw keuze, evenals de kleur, uiteraard.

 

Grijze rechthoekige lampenkappen

Zwart is en blijft een stijlvolle en populaire kleur voor lampenkappen. Maar ook grijze lampenkappen zijn tijdloos en passen bij vrijwel iedere lampenvoet. De neutrale, grijze lampenkappen laten zo de lampenvoet meer tot zijn recht komen. Door de kwaliteit en textuur zijn het echter geen saaie lampenkappen. Grijze lampenkappen zijn alles behalve nietszeggend. Ook met een grijze lampenkap maakt u een statement. Of ze nu groot of klein zijn. Bekijk onze collectie grijze lampenkappen.

 

Eigenstijl Wonen heeft uw lampenkap

Kom eens kijken in onze woonwinkel, midden in het land. Wij hebben heel veel voorbeelden voor u, en nog meer stalen van stof en kleur om uit te kiezen. Daar assisteren we u graag bij. Eigenstijl Wonen biedt u bovendien de gelegenheid om allerlei objecten voor uw interieur te bekijken en met elkaar te combineren, om zo tot de juiste keuze te komen.

Als u voor 14.00 uur in onze webshop een bestelling plaatst, dan heeft u die de volgende dag al in huis.