Ronde lampenkappen

Een ronde lampenkap heeft iets gemoedelijks, iets vertrouwds, in welk formaat dan ook. Op een tafellamp in de zithoek brengt een ronde lampenkap een gezellige sfeer, zonder direct fel licht te geven. Boven de tafel brengt de ronde kap zowel gezelligheid als direct licht, pal onder de kap.

Lees meer

In de zithoek is altijd behoefte aan enkele lichtpunten, zonder dat die hoek gelijk baadt in het licht. Dat is niet de bedoeling van verlichting daar. Al helemaal niet als de televisie ook in de zithoek staat. Staande lampen, al dan niet op een bijzettafel of salontafel, voorzien van een ronde kap, zijn een goede uitkomst.

 

Ronde lampenkappen in alle maten en kleuren

Eigenstijl Wonen heeft talloze ronde lampenkappen. Daarvoor zijn wij tenslotte specialist in verlichting. We hebben ze in allerlei maten, uitvoeringen en kleuren. Als u bij ons komt kijken, kunt u met een van onze interieurstylisten overleggen wat het beste past bij uw interieur (en uw smaak, natuurlijk). Wij hebben heel wat stalen in onze winkel waarmee u het juiste materiaal en de kleur kunt bepalen.

De ronde lampenkap is multifunctioneel: op kleine schemerlampen of zelfs -lampjes, grotere staande of hangende lampen of echt grote kappen aan een pendel bij of boven bijvoorbeeld de eettafel. Rond nodigt uit tot “samen” iets doen of samenzijn. Denk maar aan de Ridders van de Ronde Tafel, of een heksenkring, om eens wat voorbeelden uit de geschiedenis aan te halen.

Een ronde lampenkap heeft datzelfde uitnodigende karakter. Het materiaal waarvan de kap is gemaakt speelt een grote rol, evenals de kleur. Onze lampenkappen worden met de hand gemaakt, dus uw wensen worden heel secuur uitgevoerd. Dat is een van de punten waardoor Eigenstijl Wonen uitblinkt in zijn service.

 

Ronde lampenkappen vindt u bij Eigenstijl Wonen

Ook de locatie, midden in het land, is praktisch. Evenals de mogelijkheid tot achteraf betalen, waardoor u geen enkel risico loopt. Onze interieurstylisten helpen dagelijks onze klanten adviseren in de aanschaf van spulletjes voor hun interieur, dan wel een hele inrichting van een kamer, of een ruimte. Zij staan klaar om ook u goed interieuradvies te geven. Eigenstijl Wonen is de interieurzaak waar u zich volledig kunt bezighouden met uw interieur.

U kunt zich eerst oriënteren voor u naar onze woonwinkel in Barneveld komt. Maar het is ook heel goed mogelijk om in onze webshop een bestelling te plaatsen. Doet u dat vóór 14.00 uur, dan hebt u uw bestelling de volgende dag al in huis.