Landelijke lampen

Een interieur dat rust en gemoedelijkheid uitstraalt, vraagt om een landelijke lamp. U hoeft niet eens “landelijk” te wonen, om uw huis landelijk in te richten. Dat kan bij wijze van spreken ook midden in de stad. Landelijk is knus, gezellig, schuif-maar-aan. Landelijke verlichting maakt die sfeer helemaal af.

Lees meer

Landelijke lampen zijn er in alle soorten en maten. Voor hangende lampen heeft u keuze uit (gewone) hanglampen, kroonluchters (jawel), pendels, wandlampen en plafonnières. Staand zijn er de tafellampen en vloerlampen. Voor ieders smaak en ieders budget. Landelijke verlichting is niet in één soort lamp te vangen, er zijn heel veel verschillende eigenschappen waardoor een lamp een landelijk karakter krijgt.

 

Landelijke lamp in allerlei materialen

Een van de keuzes die u maakt, is voor het materiaal van uw landelijke verlichting. Dat is al lastig, gezien alle opties aan materialen voor een landelijke lamp, maar dan er komt ook nog eens de kleur bij. Gelukkig treft u bij Eigenstijl Wonen altijd ervaren interieurstylisten aan, die het kiezen voor u een stuk gemakkelijker maken.

Voor een landelijk sfeer kunt u kiezen uit eerlijke materialen die terug te vinden zijn in de natuur: stof, steen, metaal, riet, hout. Kunststof past minder bij een landelijke sfeer. De kleuren zijn neutraal, bijna aards: wit, beige, bruin, zwart, grijs. Geen kleuren die de aandacht trekken, dat moet vooral het model doen.

 

Landelijke verlichting maakt uw interieur af

Een landelijke lamp hoort thuis in een landelijk interieur. Of, in een interieur met landelijke accenten. Het opbouwen van een bepaalde stijl in een kamer of woning vraagt tijd, geld en inspanning. Stap voor stap een interieur aanpassen geeft bovendien enorm veel plezier. Niet alles hoeft uit een interieurzaak te komen. Stroop eens wat tweedehands marktjes af, een veilinghuis in de buurt of snuffel op de zolder van iemand die zijn huis wil opruimen of leeghalen.

Met deze kleine schatten kleedt u een kamer, hal of woonkeuken prachtig aan. Kroon op het werk wordt dan zo’n mooie landelijke lamp van Eigenstijl Wonen.

Als u winkelt bij Eigenstijl Wonen, profiteert u van allerlei voordelen. Onze woonwinkel vindt u midden in het land, onze stylisten staan voor u klaar, u kunt achteraf betalen en als u zelf niet handig bent, dan hangen we de lamp graag voor u op. Wij zijn specialist in verlichting, dus ons assortiment is enorm. Daar vindt u zeker iets tussen. En als u via onze webshop vóór 14.00 uur een landelijke lamp bestelt, heeft u hem de volgende dag al in huis!