Lampenkap cilinder

Een cilindervormige lampenkap is klassiek in zijn vormgeving. Dat wil niet zeggen dat zo’n kap niet trendy kan zijn. Integendeel, met onze keur aan stoffen en een eindeloze kleurkeuze kunt u de cilinder lampenkap zo klassiek of modern maken als u wilt. En wij helpen u graag bij uw keuze.

Lees meer

Daarnaast kunt u ook nog kiezen uit de soort stof: linnen, katoen, velours, een stoere stof, of juist heel verfijnd. U kiest en wij adviseren u over de mooiste cilinder lampenkap voor uw interieur. U krijgt een uniek product van hoge kwaliteit.

 

Advies bij aankoop

Een goede keuze maken is vaak heel moeilijk. Er komt veel kijken bij het opfrissen van uw interieur op de manier die u voor ogen heeft. U wilt iets anders, maar geen hele omslag in uw interieur. Laat onze interieurstylisten u helpen bij uw keuze. Zij voelen precies aan wat u zoekt en hoe u dat het beste kunt verwezenlijken.

Een cilindervormige lampenkap kunt u ook per seizoen wisselen. Dat is helemaal niet moeilijk en uw interieur ziet er dan heerlijk zomers of huiselijk winters uit. Als u in die richting denkt, is de kleur en de soort stof waarvoor u kiest, heel belangrijk. Bij een zijden lampenkap past een knapperig haardvuur minder dan bij een wat ruigere stof. Houd bij de keuze ook rekening met de lampvoet waar u de lampenkap op plaatst. Bij een klassieke kruiklamp past een ander soort stof, dan bij een moderne vloerlamp.

 

De kleur van de cilinder lampenkap

Ook de kleur voegt iets toe aan de sfeer die u voor ogen heeft. Een warm oranje of paarse stof in velours, katoen of linnen geeft een andere draai aan uw interieur dan een zachte pasteltint. Wel of geen decoratie in de stof is eveneens bepalend, net als strepen of ruiten op de stof.

Wij willen u de keuze niet moeilijker maken dan hij al is, maar met alle mogelijkheden die Eigenstijl Wonen in huis heeft, bent u niet 1-2-3 klaar met kiezen. U kunt zich in onze webshop alvast eens oriënteren, voor u naar onze woonwinkel komt. Wie weet elimineert u dan alvast een aantal mogelijkheden, waardoor u makkelijker een keuze maakt.

 

Lampenkappen haalt u bij Eigenstijl Wonen

Een cilindervormige lampenkap aanschaffen bij Eigenstijl Wonen heeft nog meer voordelen dan de ruime keuze en het advies van onze stylisten. Onze woonwinkel staat midden in het land en onze lampenkappen zijn net als al onze andere producten, uniek.

Als u via onze webshop een keuze maakt en vóór 14.00 uur bestelt, hebt u uw bestelling de volgende dag in huis.