Wandlampen

Bent u op zoek naar een designstuk om de wand mee aan te kleden of wilt u een schilderij in de spotlight te zetten? Dan is een wandlamp een uitstekende keuze. Ook als directe lichtbron boven een bureau of in de keuken, doen wandlampen het goed. Een wandlamp is een goed alternatief voor een plafondlamp, of wanneer er geen ruimte is voor een vloerlamp.

Lees meer

Bij Eigenstijl Wonen hebben we zowel decoratieve als functionele wandlampen in de collectie. Decoratieve wandlampen zijn echte eyecatchers die een mooi gespreid licht geven. Ideaal om een gezellige sfeer in een ruimte mee te creëren. Functionele wandlampen hebben vaak een knikarm of zijn verstelbaar, waardoor u er heel gericht een bepaalde plek kunt uitlichten.

 

Wandlamp als basis- of zoneverlichting

Wandlampen zijn te gebruiken als basis- of zoneverlichting. Heeft u op een bepaalde plek in huis nog een extra lichtbron nodig, maar ontbreekt het aan een aansluiting in het plafond? Dan is een heldere wandlamp met veel lumen een uitstekende oplossing. Laat de wandlamp naar boven, beneden of op de wanden schijnen, dan reflecteert het licht goed op de wand en komt het als sfeervol, indirect licht de ruimte binnen.

Voor zoneverlichting is een wandlamp met een spot het meest geschikt. Zet er een schilderij of uw favoriete vakantiefoto’s mee in de spotlight of laat het licht schijnen op uw mooiste accessoires op het dressoir. Een wandlamp met spot is ook uitermate geschikt om bij te lezen, te koken of te werken. Let er bij het ophangen van de wandlamp wel op dat u niet direct in de lichtbron kijkt, want dat draagt natuurlijk niet bij aan uw wooncomfort.

 

Bij Eigenstijl Wonen vindt een grote collectie wandlampen

Een grote collectie wandlampen van merken als Label51, Maretti en Frezoli hangt aan de muur bij Eigenstijl Wonen op u te wachten. We helpen u graag bij het uitzoeken van de perfecte wandlamp die past bij uw interieur. 

Daarnaast profiteert u bij ons van onderstaande voordelen:

  • In onze showroom in Midden-Nederland vertellen onze interieurstylisten u graag meer over de verschillende wandlampen. 
  • We verkopen unieke items; zo haalt u echt een bijzondere wandlamp in huis. 
  • Achteraf betalen is mogelijk.
  • Bestelt u voor 14.00 uur? Dan heeft u uw nieuwe wandlamp morgen al in huis! 

Bent u benieuwd welke wandlampen bij onze interieurstylisten favoriet zijn of spotte u in onze webshop al een mooie wandlamp? Kom dan gerust eens bij ons langs of bestel uw nieuwe lamp in onze webshop. We helpen u graag!