Tierlantijn Lampen

Op zoek naar exclusieve verlichting? Het team van Frezoli maakt al ruim twintig jaar handgemaakte lampen. U herkent een Frezoli lamp aan de ambachtelijke afwerking en rustieke uitstraling. Door het gebruik van ruige, natuurlijke materialen is deze verlichting prachtig in een stoer, industrieel of landelijk interieur. Omdat Frezoli met natuurlijke materialen werkt, is iedere lamp uniek. Dat is het bijzondere aan de producten van Frezoli!

Lees meer

De collectie van Tierlantijn en Frezoli zijn samengevoegd en worden nu aangeboden onder één naam: Frezoli Lighting. Het merk ontwerpt en produceert allerlei verschillende lampen: hanglampen, tafellampen, wandlampen, vloerlampen en buitenlampen. Ook lampenkappen vindt u bij Frezoli. Een team van vakmensen ontwerpt de verlichting met de grootste zorg, voor binnen én buiten. Haal binnen naar buiten en decoreer uw terras in dezelfde sfeer en stijl als binnen. Dat wordt een prachtig geheel!

 

De verlichte wereld van Frezoli (Tierlantijn)

U kent ze wel, de plaatjes uit de woonmagazines… Een mooie houten tafel met daarop een grote tafellamp van steen en een lampenkap van linnen. Gecombineerd met een zilveren fotolijst voor een vleugje glans. Om jaloers op te worden! Wist u dat u deze stijl heel gemakkelijk nabootst met de verlichting van Frezoli? Bekijk de collectie snel online bij Eigenstijl Wonen.

Inspiratie opdoen voor bij u in huis? U vindt de collectie van Frezoli terug in de showroom van Eigenstijl Wonen in Barneveld. Dompel u onder in de verlichte wereld van Frezoli en ga vol goede ideeën weer naar huis. Stylingtips nodig? Onze stylistes staan klaar voor een advies op maat!

 

Voor Tierlantijn en Frezoli moet u bij Eigenstijl Wonen zijn

Met de juiste verlichting krijgt uw interieur past echt sfeer. Benieuwd naar de landelijke en ruige verlichting van Frezoli? Duik snel in de collectie van Frezoli bij Eigenstijl Wonen.

U profiteert bij ons altijd van vele voordelen:

  • Bestel vóór 14.00 uur online en ontvang uw aankoop de volgende dag al thuis.
  • Wilt u de collectie in het echt zien, kom dan naar onze winkel in Barneveld.
  • Achteraf betalen is mogelijk. Dat is makkelijk en u loopt hierdoor geen enkel risico.
  • U kunt uw items zelf ophalen in Barneveld of bij u thuis laten bezorgen.

Mooie verlichting van Tierlantijn of Frezoli gezien? Bezoek dan onze showroom om eerst even een kijkje te nemen. Weet u al wat u wilt of heeft u geen tijd om langs te komen? Bekijk dan thuis onze online catalogus en bestel eenvoudig via de webshop.