Still

De woonaccessoires van het prachtige merk Still Collection kenmerken zich door natuurlijke, zachte kleuren. Still staat voor allemaal handgemaakte, unieke producten die in een sober, stoer, landelijk of modern interieur uitstekend tot recht kunnen komen. Still Collection levert potten, lampen, kruiken, borden en kandelaars. U shopt het Still Collection assortiment bij Eigenstijl Wonen!

Lees meer
Geen producten gevonden...

Still Collection items worden gemaakt van natuurlijke materialen. Deze materialen hebben dan ook vrijwel altijd natuurlijke en zachte kleuren, waardoor de items gemakkelijk te combineren zijn in vrijwel ieder interieur.

   

Still potten, kruiken en vazen: eindeloos combineren

Items uit de unieke, handgemaakte Still Collection kunnen goed op zichzelf in een ruimte worden geplaatst. Een grote kruik kan bijvoorbeeld prachtig uitkomen op een sidetable, een pot kan echt tot zijn recht komen in een vensterbank. U kunt de items uit de Still Collection echt precies zo inzetten als u zelf wilt. Het mooie is; ieder Still Collection item is uniek doordat de items handgemaakt zijn.

De Still Collection leent zich er ook uitstekend voor om eindeloos te blijven combineren. Bijvoorbeeld door verschillende aardewerk producten bij elkaar te plaatsen of juist door hele andere woonaccessoires in te zetten en zo de sfeer te creëren die bij uw interieur past. De verschillende groottes en vormen dragen daar aan bij. Van robuuste potten tot slanke 'bottles'. Van grote vazen tot kleine ovale potten: Still laat zich niet vangen in één uitstraling. 

 

Shop de Still Collection bij Eigenstijl Wonen

Items van Still kunnen uw interieur nét dat beetje extra geven wat het nodig heeft. Bekijk de verschillende Still items bij Eigenstijl Wonen, online of in onze winkel, en ontdek welke er bij uw smaak en interieur past.  Door bij Eigenstijl Wonen te shoppen profiteert u van al deze voordelen:

  • Heeft u vóór 14.00 uur besteld in onze webshop? Dan geniet u de volgende dag al van uw nieuwe items.
  • De collectie eerst even in het echt bekijken? Breng een bezoek aan onze showroom, op een centrale locatie in Midden-Nederland (Barneveld).
  • U kunt ervoor kiezen om uw item zelf op te halen op onze locatie in Barneveld of bij u thuis te laten bezorgen.