Tv meubels

Staat uw televisie op een tv-meubel of hangt hij aan de muur? Grote kans dat uw antwoord het laatste is. Toch is het tv-meubel in het interieur van veel mensen een blijvertje. Sterker nog, dit meubelstuk neemt een belangrijke plaats in het interieur in en moet om die reden perfect passen bij de rest van uw meubels en inrichting.

Lees meer

Een ontspannen avond op de bank om alle afleveringen van uw favoriete serie achter elkaar door te kijken. Dat is echt iets om naar uit te kijken. Dan is het toch prettig dat u de afstandsbediening altijd op dezelfde plek terugvindt en dat de audioapparatuur zorgvuldig uit het zicht staat achter de houten kastdeurtjes? Alleen al daarom is een tv-meubel onmisbaar.

 

Functionele tv-meubels die passen bij uw inrichting

Steeds vaker gebruiken we het tv-meubel als een dressoir. We spreken daarom ook wel van een tv-dressoir. Achter de afgesloten kastdeurtjes is genoeg opbergruimte om handleidingen van de apparatuur in op te bergen. In de opengewerkte vakken plaatst u de ontvangers of bewaart u afstandsbedieningen op een nette manier bij elkaar.

Juist omdat het tv-dressoir zo’n prominente plek in uw interieur inneemt, raden wij aan om goed naar uw inrichting te kijken voor u overgaat tot de aanschaf van een nieuw tv-meubel. Is uw inrichting industrieel, modern of juist landelijk, pas het tv-meubel daar dan op aan.

 

Voor de mooiste tv-meubels gaat u naar Eigenstijl Wonen

In onze woonwinkel in Barneveld laten wij u graag onze tv-meubels zien. Besluit u uw tv- meubel bij Eigenstijl Wonen te kopen, dan profiteert u bovendien van de volgende voordelen: 

  • In onze woonwinkel op een centrale locatie in Midden-Nederland lopen verschillende interieurstylisten rond. Zij helpen u graag helpen bij het uitzoeken van een passend tv-meubel. 
  • Heeft u een mooi tv-meubel gevonden, dan kunt u het direct meenemen uit ons magazijn of eenvoudig thuis laten bezorgen. 
  • Voor al onze meubels bieden wij een montageservice. 
  • Bestelt u uw tv-meubel op werkdagen voor 14.00 uur online, dan leveren wij hem de volgende dag bij u thuis af.

Heeft u in onze webshop een mooi tv-meubel gespot, maar wilt u weten hoe deze er in het echt uitziet? Kom dan gerust eens langs in onze winkel in Barneveld. Naast tv-meubels vindt u hier bovendien alles om uw zithoek te decoreren. Wacht dacht u van een mooie lamp of vaas op het meubel? Wij helpen u graag bij het samenstellen van de mooiste combinaties!