Elk huis heeft meubels nodig. Zonder meubels kunnen we als modern mens niet leven. Een mooi bed voor in de slaapkamer en een comfortabele bank voor in de woonkamer; we kunnen niet zonder. En wat dacht u van een mooie boekenkast of bureau voor in de studeerkamer? En een eettafel en salontafel voor in de eet- en woonkamer? Genoeg te shoppen dus. Bij Eigenstijl Wonen hebben we voor elke ruimte het perfecte meubel in de collectie.

Lees meer

Hoe minimalistisch uw interieur ook mag zijn, bedden, tafels en stoelen mogen er niet ontbreken. En als minimalisme uw stijl is, dan moeten die stoer, stevig en van natuurlijk materiaal zijn. Dat type meubel past trouwens ook goed in een industrieel interieur. Bij Eigenstijl Wonen vindt u tal van industriële meubels, net als moderne en landelijke trouwens. Kom maar eens kijken in onze woonwinkel in Barneveld en doe de nodige inspiratie op.

 

Meubels in alle soorten en maten

Bent u meer iemand van het gezellige en knusse interieur, ook dan hebben wij u van alles te bieden. Comfortabele, stijlvolle en romantische meubels. Het is ve veel om hier allemaal op te noemen, maar we hebben het allemaal. In alle soorten en maten, kleuren en materialen. Als u onze woonwinkel bezoekt, helpt een van interieurstylisten u graag bij het maken van een keuze.

Eigenstijl Wonen heeft tafels, stoelen, banken, kasten en daarnaast talloze accessoires die het wonen nog aangenamer maken. En verlichting, want daar zijn wij specialist in. Volop keuze in lampen en lampenkappen dus.

 

Meubels die bij u passen

Een meubel moet passen bij hoe u leeft en geniet van uw vrije tijd. U kent uzelf en uw gezinsleden het beste, dus een eerste grove schifting is snel gemaakt. Maar als u zich dan gaat verdiepen in de mogelijkheden van bekleding en kleuren, ja, dan wordt het wat lastiger. Er is zoveel keuze!

Neem er gerust de tijd voor. Wij willen graag alles uit de kast halen om uw de keuze perfect te laten maken. Wij doen er alles aan om uw winkelervaring zo goed mogelijk te laten zijn. Want pas dan zijn wij tevreden. Daarom leveren wij uw favoriete meubel graag bij u thuis af, en kunt u achteraf betalen als u dat wilt. Op die manier loopt u geen enkel risico.

Als datgene wat u uitzoekt niet voorradig is, laten wij het meubel voor u maken. Door mensen met liefde voor hun vak. Dat straalt van hun werk af en geeft uw interieur precies dat tikkeltje extra. Online bestellen in onze webshop kan natuurlijk ook. En doet u dat voor 14.00 uur, dan heeft u het de volgende dag al in huis.