Mateus

Mateus is er voor de liefhebbers van de mooi gedekte tafel. Verschillende kleuren, stijlen en vormen kenmerken de verschillende lijnen uit de Mateus collectie. De keramische collectie is handgemaakt van fijnkorrelig klei en zorgt dat het aan iedere gedekte tafel een feest is.

Lees meer
Geen producten gevonden...

De oprichtster van deze Mateus collectie, Teresa Mateus Lundahl, komt oorspronkelijk uit Portugal en emigreerde naar Zweden. Mateus kenmerkt zich dan ook door het Scandinavisch design en de warme, zuidelijke sferen van Portugal. Deze combinatie zorgt dat iedereen spontaan zin krijgt om tafel te dekken en uitgebreid te dineren.

 

Mateus keramiek

Mateus servies is gemaakt van keramiek. Dit keramiek wordt op hoge temperaturen gebakken en ieder item is handgemaakt. Door met zóveel aandacht en precisie te werken wordt de perfectie van ieder item in de Mateus collectie gewaarborgd. 

In het keramische Mateus Collection servies komen materiaal, traditie en design samen. In de collectie zien we kleuren, warmte, duurzaamheid en kwaliteit terug. Dit maakt dat de hele collectie al onze zintuigen mateloos weet te prikkelen.

 

Combineer er op los met Mateus

Er zijn verschillende lijnen van de Mateus Collection. Allemaal handgemaakt en allemaal met eigen unieke kenmerken en eigenschappen. Enkele van deze lijnen zijn:

  • De Mateus Collection Basic
  • De Mateus Collection Lace
  • De Mateus Collection Bubbles
  • De Mateus Collection Organic
  • De Mateus meets Sam Baron meets Yatzer Collection

In ons Eigenstijl Wonen assortiment vindt u ook de kleurrijke glaswerk collectie van Zafferano. Dit glaswerk past perfect bij het Mateus servies. 

 

De Mateus Collection bij Eigenstijl Wonen

Is Mateus servies binnenkort ook op uw eettafel te bewonderen? Het Mateus Collection servies is geschikt voor dagelijks gebruik en is water-, magnetron- en vaatwasserbestendig.  

U shopt de Mateus Collection eenvoudig in onze webshop of in onze winkel. U profiteert bij Eigenstijl Wonen van onderstaande voordelen:

  • Bestel vóór 14.00 uur online en ontvang uw items de volgende dag al in huis!
  • Eerst even met eigen ogen bekijken voor u bestelt? Onze showroom ligt op een centrale locatie in Barneveld en is makkelijk bereikbaar.
  • Achteraf betalen is mogelijk, u loopt hierdoor geen risico.
  • Laat uw items makkelijk thuisbezorgen of haal ze op in onze winkel.