Eleonora meubels

Bent u dol op de rust en eenvoud van de Scandinavische woonstijl? Of houdt u juist van industrieel en vintage? Dan gaat uw hart vast sneller kloppen van de Eleonora meubels. De meubels zijn helemaal van nu én van morgen! De collectie van Eleonora is zeer uitgebreid en wisselt meerdere keren per seizoen, zodat er altijd iets nieuws en verrassends voor u bij zit.

Lees meer

De oorsprong van dit Nederlandse merk ligt in Roemenië, waar oprichter Willem Schakel een meisje ontmoette dat Eleonora heette. Ze liet hem de meubelfabriek van haar ouders zien. Willem besloot in het bedrijf te investeren en importeerde de meubels naar Nederland. Inmiddels is het 25 jaar later en veroverde Eleonora een toonaangevende plek in de internationale meubelbranche. En terecht!

 

Maak uw interieur compleet met Eleonora meubels

Van kasten, dressoirs en hockers tot barkrukken, fauteuils en eetkamerstoelen: Eigenstijl Wonen heeft een breed assortiment Eleonora meubels in de collectie. De meubels hebben gepatenteerde designs, zodat u zeker weet dat u een authentiek item aanschaft. Voordat de producten van Eleonora in de winkel verschijnen, vond er een grondige kwaliteitscontrole plaats. Lang na aanschaf geniet u gegarandeerd nog van uw Eleonora meubels!

De volledige collectie van Eleonora meubels vindt u terug in de showroom van Eigenstijl Wonen in Barneveld. Daar gaat er een wereld voor u open. Geniet van een stijlvolle ambiance en laat u vooral inspireren door de collectie!

 

Shop Eleonora meubels bij Eigenstijl Wonen

Kan uw woning wel een opfrisser gebruiken? Bent u toe aan een nieuwe look in de hal, woon-, slaap-, of studeerkamer? Ontdek dan de collectie van de Eleonora meubels bij Eigenstijl Wonen en bestel uw favorieten.

Daarnaast profiteert u bij ons van deze voordelen:

  • Heeft u vóór 14.00 uur besteld? Dan geniet u de volgende dag al van uw nieuwe meubels! 
  • De collectie eerst even bekijken? Breng dan een bezoek aan onze showroom, op een centrale locatie in Midden-Nederland (Barneveld). 
  • U uw meubelstuk zelf ophalen op onze locatie in Barneveld of bij u thuis te laten bezorgen. 
  • Bespaar tijd en maak gebruik van onze montageservice. Dan weet u zeker dat de montage van uw aanschaf goed verloopt.

Heeft u mooie Eleonora meubels gezien? Bezoek dan onze showroom om uw favorieren in het echt te bewonderen. Heeft u geen tijd of mogelijkheid om langs te komen? Bekijk onze collectie dan in onze webshop en bestel eenvoudig online.