Landelijke kruiklampen

Eigenstijl Wonen heeft een ruim aanbod landelijke kruiklampen. Allerlei soorten, maten, kleuren en vormen ziet u terug in ons assortiment. Landelijke kruiklampen hebben een kenmerkende, eigen uitstraling met ronde vormen, stoere accenten en vaak een wat sobere afwerking. Een landelijke kruiklamp mag niet ontbreken in een landelijke woning.

Lees meer
Geen producten gevonden...

Landelijke kruiklampen hebben hun naam te danken aan hun ronde kruikvorm. Deze vorm wordt meestal gecombineerd met een eenvoudige, mooie lampenkap in een sobere kleur. De afwerking van de landelijke kruiklamp is stoer en doorleefd. Dit maakt deze lampen zo’n waardevolle toevoeging aan een landelijk interieur. 

 

Handgemaakte landelijke kruiklampen

Eigenstijl Wonen heeft landelijke kruiklampen van diverse designmerken in het assortiment opgenomen. Bewezen merken zoals Frezoli, Light & Living en Brynxz vindt u bij ons terug. 

Kenmerkend aan de landelijke kruiklampen is dat ze vrijwel allemaal met de hand gemaakt zijn. Dit draagt ontzettend veel bij aan de authentieke uitstraling, de kracht en de feilloze afwerking. 

 

Tijdloze landelijke kruiklampen

Kruiklampen verspreiden hun licht al jarenlang in de landelijk ingerichte woningen. Een tijdlozere lamp dan de landelijke kruiklamp gaat u waarschijnlijk nergens vinden. Dat komt niet alleen door de vorm en de sobere eenvoud van de landelijke kruiklamp. De talloze mogelijkheden om een kruiklamp te combineren in een interieur en de mogelijkheid om deze helemaal zelf naar smaak en wens samen te stellen dragen hier ook zeker aan bij. Zo kunt u bijvoorbeeld alleen een landelijke kruiklamp kopen, zonder lampenkap, en zelf een passende kleur kap kiezen.  

 

Bij Eigenstijl Wonen vindt u diverse landelijke kruiklampen

Kom gerust eens langs in onze woonwinkel in Barneveld om ons aanbod landelijke kruiklampen met eigen ogen te bekijken. Koopt u uw landelijke kruiklampen – online of offline - bij ons, dan profiteert u bovendien van deze belangrijke voordelen:

  • Bij Eigenstijl Wonen kunt u achteraf betalen. U loopt zo niet het risico dat u betaalt voor iets wat u nog niet in huis heeft.
  • Onze woonwinkel vindt u op een centrale locatie in het midden van het land. De showroom is hierdoor voor iedereen goed bereikbaar. 
  • Bestelt u de landelijke kruiklampen voor 14:00 uur, dan heeft u ze de volgende dag al in huis.