My Sons

MySons is een jong en dynamisch lifestyle merk met een frisse kijk op living. De producten in onze meubelcollectie zijn echte eyecatchers die zowel nuttig als decoratief zijn en passen in elke woonkamer. Wij hebben een uitgebreide collectie stoelen, fauteuils, kasten, tafels, kussens en decoraties die perfect passen in een eigentijds interieur, van industrieel, vintage tot bohemian stijl. Ook in een strak modern interieur zullen onze vintage design meubels niet misstaan.
Het plaatsen van de juiste meubels in uw huis die overeenkomen met uw persoonlijke voorkeuren is erg belangrijk. De woonkamer is immers een van de meest gebruikte kamers van uw huis, daarom moet het interieur de sfeer hebben waarbij u zich thuis voelt. Wij bieden u een compleet assortiment van industriële meubels die handgemaakt zijn uit de beste materialen. Neem een kijkje op de website in onze brede collectie vintage, industriële en retro meubelen.Bestel je de collectie online bij Eigenstijl wonen of kom gezellig langs.

Let op! Wij bezorgen meubelen alleen binnen een straal van 10 km voor € 6,50.
De verzendkosten van de meubels zijn afhankelijk van de afstand en is in overleg.

Dit product is te zien in onze showroom als het op BESTELLEN staat .Als er LEVERING OP AANVRAAG staat is het product tijdelijk niet op voorraad,

Het product is wel te bestellen.

Voor vragen kunt u mailen naar Eigenstijl Wonen;

info@eigenstijlwonen.nl

1 2
1 2
0 items 
De Snuffelkelder is vanaf nu Eigenstijl Wonen