Binnenkijkers

Stijlvol en dynamisch wonen in Barneveld

We nemen een binnenkijkje in een Barneveldse woning... Al denkend en ideeën uitwisselend met Eigenstijl Wonen is dit warme nest gecreëerd. Een warm nest met de keuken als centrale ontmoetingsplek. Precies wat de familie voor ogen had!

Als we in de woning van deze familie staan, kijken we onze ogen uit. De grote ruimtes zijn stijlvol ingericht, mooi verlicht en stralen warmte uit. Die warme sfeer daar kunnen we in deze woning niet omheen! Aan de robuust ogende eetkamertafel zien we luxe eetkamerstoelen van Cowboy leer. Boven deze tafel stralen twee metalen Light & Living hanglampen. Dit gedeelte van de woning voldoet, mede dankzij de unieke woonaccessoires, volledig aan het droomplaatje van de familie (en stiekem ook aan die van ons ;)). 

 

Als we in de keuken zelf kijken, dan zien we een stoere bar die aansluit bij het geheel. De familie: "We hebben als samengesteld gezin een dynamisch leven. Ik vind het belangrijk dat het huis dan ook echt een thuis vormt. Een plek waar je elkaar ontmoet."Vanaf het allereerste begin is dat met deze inrichting een succes gebleken! Ik was bezig aan het werkeiland, en m'n jongens kwamen er gezellig bijzitten op de barkrukken. Even bijkletsen. En zo doen we dat nog steeds. Voor mij zijn dat de geluksmomenten, waar ik ontzettend zuinig op ben."

De barkrukken die we in deze keuken zien zitten niet alleen heerlijk, maar passen qua kleur en model ook écht bij deze keuken. Om de sfeer van de keuken echt compleet te maken, zijn van het merk PTMD diverse potten en kruiken ingezet. Kortom, een woonkeuken waar het echt gezellig is! 

 

In onze webshop vind je diverse items terug die gebruikt zijn in dit interieur. Shop lekker rustig online of breng eens een bezoekje aan onze grote woonwinkel in Barneveld. Welkom! De interieurstylisten van Eigenstijl Wonen staan ook voor jou klaar om jouw droominterieur te creëren! 

 

Binnenkijken bij: 'Een stijlvolle inrichting voor een nieuwbouwwoning'
Lees meer
Binnenkijken bij: 'Waar een warm interieur centraal staat'
Lees meer
Binnenkijken in Barneveld: 'Elegante meubels die harmonieus samenkomen tot een uniek interieur'
Lees meer