Hulp nodig bij uw huis inrichten? - Eigenstijl Wonen

Hulp nodig bij uw huis inrichten?

Hulp Nodig Bij Uw Huis Inrichten

Verhuizen, verbouwen, renoveren, herinrichten.. wat kan er veel op u afkomen in deze periodes en wat een keuzes moeten er allemaal gemaakt worden.. Maar geen zorgen! Wij helpen en ontzorgen u graag met waar wij goed in zijn, het verzorgen en adviseren bij de (complete) inrichting van uw woning. Dat doen we op uw manier en zoals u dat fijn vindt!

U kunt bij ons terecht voor losse interieur items, maar ook voor uw complete interieur en interieuradvies. Benieuwd hoe dat in zijn werk gaat?

Interieuradvies voor de inrichting van uw woning

Iedere dag veel zijn ontzettend veel mensen bezig met de inrichting van de woning. Want.. die ene lamp is toch wel erg leuk, of die ene bank daar blijven we van dromen. Uw huis inricht plannen kunnen klein zijn, maar het kan ook zijn dat u van plan bent om uw hele interieur of uw hele woonkamer aan te gaan pakken. In dat geval kunnen wij ons voorstellen dat u het leuk vindt om hierover te sparren en om hier samen met anderen over na te denken.

In onze woonwinkel gaan we graag samen in gesprek over uw interieur. Hoe ziet u het voor zich? Waar droomt u van? Welke items moeten er echt in terugkomen? Samen kunnen we de plannen vormgeven, de ruimtes inrichten en uw interieur dromen verwezenlijken. Onze ervaren stylisten geven u graag interieuradvies bij het inrichten van uw huis, hoe groot of klein uw vraag / project ook is.

Hulp Nodig Bij Uw Huis Inrichten
Hulp Nodig Bij Uw Huis Inrichten

Inspiratie voor uw huis inrichten

Voordat u begint met het inrichten van uw huis of van een ruimte in huis, is het ontzettend leuk en helpend om inspiratie op te doen. Dit kan natuurlijk op verschillende manieren, u kunt bijvoorbeeld op Pinterest veel inspiratie en voorbeelden vinden. Ook een rondje lopen in onze woonwinkel langs alle verschillende stijlkamers kan zorgen voor veel leuke, nieuwe ideeën.

Komt u gezellig langs in onze woonwinkel voor inspiratie en / of advies? Dan geven wij u wat tips vooraf:

Neem een plattegrond van de woning of de woonruimte mee naar de winkel.
Maak foto’s van de ruimte die u (opnieuw) wilt inrichten of waar u advies over wilt. Zo kan er rekening worden gehouden met hoeken, lichtinval, etc.
Doe inspiratie op via Pinterest, zodat u aan ons kunt laten zien wat u mooi vindt en waar uw voorkeur naar uitgaat.
Heeft u al stalen in huis van de vloer of de muur? Dan kan het handig zijn om deze mee te nemen naar onze winkel
Hulp Nodig Bij Uw Huis Inrichten

Onze aanpak voor uw huis inrichting

Als u in onze winkel bent voor advies, dan gaan we samen om tafel om uw wensen te bespreken. We kunnen meedenken met het totaalconcept van uw interieur, maar we kunnen ook helpen bij een specifieke vraag. Bijvoorbeeld over de belichting van het interieur of bij het opstellen van een kleurenplan.

Onze woonwinkel heeft 3 verdiepingen vol met inspiratie, met verschillende stijlen en een groot aanbod aan interieur items. Met veel interieur items is maatwerk mogelijk, waardoor u uw nieuwe bank, lamp of meubelstuk precies zo kunt samenstellen als dat u voor ogen heeft.

Wij als interieurstylisten zijn enthousiast, ervaren en zitten vol interieur ideeën. In een gezellige en ontspannen sfeer creëren we graag samen met u een exceptioneel eindresultaat. Met ons advies op maat, bedenken we een altijd een inrichting die past bij uw wensen en ideeën.

Recente artikelen