Binnenkijken in prachtig woonhuis: indrukwekkend en karaktervol - Eigenstijl Wonen

Binnenkijken in prachtig woonhuis: indrukwekkend en karaktervol

Wooninspiratie opdoen door binnen te kijken in de mooiste ingerichte woonhuizen: wij van Eigenstijl Wonen zijn hier dol op!

Daarom delen wij graag de door ons ingerichte woningen met jou. Deze keer nemen we je mee door een indrukwekkend huis, waarin veel interieurstijlen samenkomen. Ook zo benieuwd? Kijk dan snel verder!

Zachte en warme tinten

We starten onze binnenkijktour deze keer in de woonkamer. Daar wordt de aandacht getrokken door de zeer ruime hoekbank van het Nederlandse merk Zizeau. Wij waren gelijk verkocht, door de prachtige kleur en de fijne stof van deze riante bank. Bovendien daagt deze bank echt uit om te gaan zitten; hij heeft dan ook een heel fijn zitcomfort. Vanaf de hoekbank kijken we verder naar de inrichting van deze stijlvolle woonkamer.

Contrast door kleurgebruik

De zwart chisa-houten bijzettafels zorgen voor een mooi contrast met de lichte bank. De Duran salontafel van marmer past prachtig in het geheel en heeft naast een stoere uitstraling ook een hele klassieke look. De opvallende tafellamp draagt de naam Paula. De kleur van de lampenkap is goed afgestemd op het marmer van de bijzettafels.

Binnenkijken In Prachtig Woonhuis Indrukwekkend En Karaktervol

Woonaccessoires met karakter

De woonkamer is afgestyled met verschillende vazen en andere woonaccessoires. Allemaal stukken met een eigen karakter. Door de juiste kleuren te combineren met de meubels, is er geen overdaad. Ook aan het lichtplan in deze woonkamer is veel aandacht besteedt: de zwarte inlet wall lampen van Maretti Lighting passen goed in het geheel. Samen met staande lamp Paula voorzien ze deze woonkamer van warme verlichting.

Binnenkijken In Prachtig Woonhuis Indrukwekkend En Karaktervol
Binnenkijken In Prachtig Woonhuis Indrukwekkend En Karaktervol

Gewaagde luxe keuken en bijkeuken

De keuken in deze woning trekt de aandacht: de kleuren zijn gewaagd en toch erg stijlvol. Een echte blikvanger om lekker in te koken en te leven. De keuken is voorzien van luxe en praktische lichtbronnen van het merk Lights & Living. De grote zwarte vaas op het kookeiland is van het merk Artic. De ronde kandelaren zijn van Richmond Interiors.

Heerlijk genieten van een goed glas wijn kan hier perfect op een van de barkrukken. Deze prachtige keuken leent zich uitstekend voor een sfeervolle borrelavond.

Binnenkijken In Prachtig Woonhuis Indrukwekkend En Karaktervol

Uitgebreid tafelen in fraaie eetkamer

Meer de rust opzoeken kan in deze woning goed in de sfeervolle eetkamer. De eetkamer is fraai ingericht met een op maat gemaakte eettafel. De heerlijke lichte eetkamerstoelen met stalen frame en draaivoet, zitten zelfs na uren tafelen nog comfortabel. Een aantal bijzondere objecten geven deze eetkamer een hele eigen stijl. De betoverende hanglamp van Maretti Lighting is hier een mooi voorbeeld van. Strak en toch speels: een echte eyecatcher in deze eetkamer.

Binnenkijken In Prachtig Woonhuis Indrukwekkend En Karaktervol

De slaapkamer verdient de aandacht

Regelmatig zien wij terug dat de slaapkamer de laatste ruimte in een woning is die wordt voorzien van mooie interieuritems en krachtige eyecatchers, zoals kunst en opvallende verlichting. Als je het ons vraagt is dat een gemiste kans. We waren dan ook erg blij toen we de kans kregen om ook de slaapkamer in deze woning te restylen.

Binnenkijken In Prachtig Woonhuis Indrukwekkend En Karaktervol

Bij de inrichting lieten we de standaard slaapkamerindeling los. Een slaapkamer hoeft helemaal niet saai te zijn, sterker nog: het werkt ontzettend goed om een aantal opvallende elementen toe te voegen. Daarom kozen wij voor twee opvallende hanglampen, stijlvolle bijzettafels en een opvallende relax fauteuil. Het kunstwerk aan de wand geeft deze slaapkamer net een beetje extra. Stuk voor stuk dus in het oog springende items. Toch straalt deze kamer rust en comfort uit. Tip van ons: vergeet de slaapkamer niet!

De tour door deze indrukwekkende woning zit erop. Heb je voldoende inspiratie opgedaan? Wij hopen van wel! Je bent altijd welkom in onze winkel.

Bekijk de nieuwe binnenkijkers