Binnenkijken bij een exclusieve luxewoning in Lunteren - Eigenstijl Wonen

Binnenkijken bij een exclusieve luxewoning in Lunteren

Betreed een wereld van elegantie en comfort in deze adembenemende luxewoning in het schilderachtige Lunteren. Hier komt een droominterieur tot leven, met een harmonieuze mix van warme tinten, verfijnde materialen en stijlvolle accenten die samen een tijdloze en uitnodigende sfeer creëren.

Woonkamer: een ruimte van ontspanning en stijl

In de woonkamer vormt de ruime hoekbank Sydney, uitgevoerd in een zacht velours beige, het perfecte centrale punt voor ontspannen avonden met familie en vrienden. De fauteuil Giro van Zizeau voegt een levendige en eigentijdse touch toe met zijn opvallende print, terwijl de prachtige gouden giraffe lamp van Light & Living een schitterend accent biedt en een vleugje luxe aan de ruimte toevoegt.

Het totaalplaatje wat he-le-maal klopt

Het vloerkleed van Brinker Carpets voegt warmte en textuur toe aan de ruimte, terwijl de speelse ovale salontafels een leuke en functionele toevoeging zijn die zowel praktisch als stijlvol is. De klant was helemaal verliefd op de uiteindelijke opstelling, en wij begrijpen wel waarom: wij zouden er zo kunnen wonen *-*

Binnenkijken 1 luxewoning Lunteren

Heerlijk natafelen

De eetkamer straalt een en al gezelligheid uit met de eetkamerstoel Nova van Keijser & Co, voorzien van een draaivoet en een zwart metalen frame. De eettafel Berry, uitgevoerd in de verfijnde kleur 'Old Piano', vormt het perfecte middelpunt voor gezellige diners en bijeenkomsten, waar verhalen en herinneringen worden gedeeld. Een gezellige ruimte met een moderne twist.

Binnenkijken 2 luxewoning Lunteren

Bar: stijlvolle verfijning

De keuze voor de barkruk Savannah, bekleed met een zachte velours stof, getuigt van een gevoel voor stijl en comfort. Deze stijlvolle baropstelling nodigt uit voor een ontspannen drankje en is een prachtige aanvulling op het interieur. Oh, en de keuken mag er volgens ons ook wezen, wat een prachtplaatje!

Binnenkijken 3 luxewoning Lunteren

Kom langs en laat u inspireren

Bent u geïnspireerd geraakt door deze luxueuze woning in Lunteren? Kom gezellig langs in onze showroom en laat u inspireren door onze meubels, verlichting en woonaccessoires of plan eenvoudig gratis en vrijblijvend een afspraak in. Ontdek hoe onze ervaren interieuradviseurs u kunnen helpen bij het realiseren van uw droominterieur. Laat u adviseren (indien gewenst), inspireren en creëer een thuis waar je elke dag van kunt genieten.

Bekijk de nieuwe binnenkijkers