Een moderne woning vol luxe in Barneveld - Eigenstijl Wonen

Een moderne woning vol luxe in Barneveld

Deze woning in Barneveld is toch wel een paleisje om te aanschouwen! Deze moderne woning straalt een en al luxe, warmte en gezelligheid uit. Het moet wel een feestje zijn om hier te mogen wonen. Laten we binnenkijken..

Een Moderne Woning Vol Luxe In Barneveld

"Een moderne en luxueuze mix van materialen met een warme en sfeervolle uitstraling dat was waar we naar op zoek waren bij het inrichten van onze woning". In nauwe betrokkenheid met de bewoners hebben we dit pareltje gecreëerd. Eigenstijl Wonen heeft de bewoners mogen adviseren over de inrichting, om zo van de woning tot een chique thuis te maken. De fijne samenwerking heeft geresulteerd in een prachtig kloppend geheel.

Een Moderne Woning Vol Luxe In Barneveld

De eethoek inrichting

Bij binnenkomst in de woning valt het oog direct op de pronkende glazen hanglamp. Boven de donkere eettafel vormt deze Timeless hanglamp van Beldman toch wel de eyecatcher van de ruimte. De stijlvolle eetkamerstoelen geven de eethoek de luxe uitstraling waar de bewoners naar op zoek waren. De prachtige rookglas kaarsenhouder, die op de eettafel is gepresenteerd, geeft de eethoek nog net wat extra warmte en sfeer.

Een Moderne Woning Vol Luxe In Barneveld
Een Moderne Woning Vol Luxe In Barneveld

Het woongedeelte

Het woongedeelte is een van de belangrijkste ruimtes van een woning. De robuuste hoekbank, in veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, had precies de luxe en comfortabele uitstraling waar we samen naar op zoek waren. Het woongedeelte moest niet alleen comfortabel zijn, maar moest ook geschikt zijn om tussendoor een laptop open te slaan om vanuit de bank te kunnen werken. De zwart houten bijzettafel is hier uitermate geschikt voor en ook nog eens gemakkelijk over de bank te schuiven.

Een groot kunstwerk aan de wand kan een interieur veel uitstraling en sfeer geven. Kunst voegt een persoonlijke touch toe aan het interieur. Om het geheel af te maken is daarom gekozen voor een uniek statement aan de wand. Het AluArt kunstwerk is vervaardigd op aluminium dibond, waardoor de ruimte echt tot leven komt.

De woonaccessoires

De prachtige woonaccessoires zijn door de hele woonruimte te vinden en dragen bij aan de chique en moderne uitstraling van de woning. Bij binnenkomst staan prachtige industriële windlichten, om de hoek hangen twee industriële ronde spiegels in verschillende maten speels aan de muur. En wat te denken van de chique lampenkap volledig bedekt met kleine steentjes? Dat is toch wel één van onze persoonlijke favorieten.

Een Moderne Woning Vol Luxe In Barneveld
Een Moderne Woning Vol Luxe In Barneveld

Zien we u binnenkort terug in onze showroom? We heten u van harte welkom

Bekijk de nieuwe binnenkijkers