Binnenkijken bij: 'Een stijlvolle inrichting voor een nieuwbouwwoning’ - Eigenstijl Wonen

Binnenkijken bij: 'Een stijlvolle inrichting voor een nieuwbouwwoning’

Stap binnen in een prachtige nieuwbouwwoning van een klant uit Nijkerk, waar een samenspel van kleuren, texturen en stijlen een verfijnde en uitnodigende sfeer creëert. Ontdek hoe deze woning tot leven komt met een doordachte mix van elementen en laat u inspireren om uw eigen interieur een unieke uitstraling te geven.

Een keuken als kompas

Het avontuur begon bij @vanginkelkeukens, waar de trotse eigenaars een prachtige keuken vonden die als het hart van hun nieuwe thuis zou fungeren. Vanuit deze keuken vertrokken ze op een reis van coördinerende kleuren en samenhangende stijlen die terug zouden komen in de hele woning.

Totaal inrichtingsconcept

Bij hun droomhuis was het essentieel om een totaalinrichting te creëren die naadloos aansloot bij de keuken. Bij onze winkel vonden ze niet alleen inspiratie, maar kregen ze ook deskundig advies om een harmonieus geheel te realiseren. De staaltjes van de keuken fungeerden als leidraad voor het bepalen van de kleurstelling en het creëren van een samenhangend palet door de hele woning.

Eigenstijl Wonen Blog Binnenkijken Bij Nieuwbouwwoning1

Het hart van de woning

De keuken, gepositioneerd als het kloppende hart van het huis, werd niet alleen gekozen vanwege zijn functionaliteit, maar ook vanwege zijn centrale rol in het huiselijk leven. Het wandmeubel, ontworpen in harmonie met de keuken, voegde een extra laag van esthetiek (en praktisch nut) toe aan de ruimte.

Eigenstijl Wonen Blog Binnenkijken Bij Nieuwbouwwoning2

Van zithoek tot eetkamer

Het proces van inrichten omvatte ook het kiezen van meubels die niet alleen mooi waren, maar ook functioneel en comfortabel. Voor de barkrukken en eetkamerstoelen hebben we dezelfde kleur gekozen, wat een gevoel van continuïteit en elegantie creëerde. De toevoeging van een eetkamerbank bood niet alleen extra zitplaatsen, maar optimaliseerde ook de ruimte, waardoor een uitnodigende omgeving ontstond voor gezellige diners en samenzijn.

Eigenstijl Wonen Blog Binnenkijken Bij Nieuwbouwwoning5

Ruimtelijk gevoel en elegantie

Het streven naar een ruimtelijk gevoel leidde tot de keuze van een prachtige, donkere eettafel met een ovale vorm, die niet alleen visueel indrukwekkend was, maar ook de ruimte op een slimme manier benutte. Dit zorgde voor een gevoel van elegantie en openheid, waardoor de ruimte nog uitnodigender werd.

Eigenstijl Wonen Blog Binnenkijken Bij Nieuwbouwwoning3

Een prachtig resultaat

Het resultaat is een verbluffende weerspiegeling van de visie van de bewoners, waarbij elk detail zorgvuldig is overwogen en uitgevoerd. Deze nieuwbouwwoning in Nijkerk straalt niet alleen stijl en klasse uit, maar biedt ook een warme en gastvrije omgeving voor het creëren van dierbare herinneringen. Een geslaagd project al vraag je het ons.

Kom binnen en laat je inspireren door Eigenstijl Wonen

Ben je geïnspireerd geraakt door deze binnenkijker? Kom dan langs in onze winkel voor deskundig interieuradvies en ontdek hoe we jou kunnen helpen om jouw eigen unieke stijl te creëren. Onze ervaren interieuradviseurs staan klaar om je te begeleiden bij het verwezenlijken van jouw interieurdromen. Kom binnen en laat je inspireren!

Bekijk de nieuwe binnenkijkers