Binnenkijken bij: 'Waar een warm interieur centraal staat' - Eigenstijl Wonen

Binnenkijken bij: 'Waar een warm interieur centraal staat'

De woonkamer en keuken opnieuw vormgegeven, op zoek naar de perfecte balans tussen stijl en gezelligheid. Het resultaat? Een ruimte doordrenkt met warmte en karakter. Neem een kijkje achter de schermen van deze sfeervolle transformatie en ontdek hoe wij samen de ideale setting hebben gecreëerd voor ontspanning en samenzijn.

Een warm op elkaar afgestemd interieur

Een sfeervol thuis begint bij de wensen van de klant! Samen hebben we de woonkamer en keuken onder de loep genomen, op zoek naar de perfecte balans voor een warm interieur. Om de ideeën tot leven te brengen, hebben we samen een uitstapje gemaakt naar Van Ginkel Keukens. De keukens vielen erg in de smaak, en daarmee begon het avontuur!

Het bleef natuurlijk niet bij de keuken...

Schetsen werden gemaakt, metingen werden secuur verricht, en kleurstalen werden zorgvuldig bij elkaar gehouden om een magische mix te creëren in de woon- en eetkamer. Het resultaat? Een warm interieur, passend bij de uitgekozen keuken, waar elke hoek een verhaal vertelt en waar gezelligheid de hoofdrol speelt. Wij nemen u graag mee in deze binnenkijker.

Comfortabel bankhangen met Zizeau

De Zizeau Naomi bank, volledig naar eigen wens samen te stellen, vormt het hart van de woonkamer. Een plek waar comfort en stijl samenkomen, en die zich perfect aanpast aan de leefomgeving van de bewoners. Het karpet, van Brinker Carpets, past er perfect bij! De hond kon er ook van genieten.

Binnenkijken Bij 8216 Waar Een Warm Interieur Centraal Staat 8217

Hoog en laag zitten

Hoe fijn is het om zowel hoog als laag te kunnen zitten? Maar net waar u zin in heeft! Kijkend naar de barkrukken hebben we gekozen voor barkrukken van ons eigen merk. Voor laag zitten hebben we gekozen voor moderne eetkamerstoelen van Keijser&Co Nova. Deze zijn draaibaar met memory en bieden niet alleen comfortabele zitplaatsen, maar voegen ook een vleugje eigentijdse elegantie toe aan de eethoek.

Vergeet hierbij niet het middelpunt van deze eethoek, namelijk een prachtige eettafel van Keijser&Co de Global. Hoe vindt u deze eethoek er in zijn totaliteit uit zien? De klant en onze interieurstylisten waren er trots op!

Binnenkijken Bij 8216 Waar Een Warm Interieur Centraal Staat 8217
Binnenkijken Bij 8216 Waar Een Warm Interieur Centraal Staat 8217

Relaxen in een fauteuil

De fauteuil, een pronkstuk van Passe Partout genaamd Louge Chair, nodigt uit tot stijlvol zitten met een vleugje luxe. Speciaal gestoffeerd voor een persoonlijke touch, omdat de klant viel voor de prachtige stof.

Binnenkijken Bij 8216 Waar Een Warm Interieur Centraal Staat 8217

Tot slot: de verlichting mag niet ontbreken

Verlichting kon niet ontbreken in onze zoektocht naar een warm en sfeervol interieur. Met zorgvuldige overweging hebben we gekozen voor de Maretti Luxury Ring Hanglamp en de ZTaHL Riva Ovaal Platinum Hanglamp. Deze verfijnde hanglampen voegen niet alleen functionaliteit toe, maar dragen ook wezenlijk bij aan de warme uitstraling van de ruimte. Want laten we eerlijk zijn, de juiste verlichting is essentieel om de gewenste ambiance te creëren.

De Maretti Luxury Ring Hanglamp verspreidt een schitterend licht, terwijl de ZTaHL Riva Ovaal Platinum Hanglamp een eigentijdse touch toevoegt. Samen geven ze mooie verlichting voor een interieur waar gezelligheid en stijl naadloos samenkomen, en waar de verlichting een essentiële rol speelt in het versterken van de warme en uitnodigende sfeer. Helemaal als het buiten donker is.

Binnenkijken Bij 8216 Waar Een Warm Interieur Centraal Staat 8217
Binnenkijken Bij 8216 Waar Een Warm Interieur Centraal Staat 8217

Bij Eigenstijl Wonen ontdekt u meer

Bent u ook op zoek naar een samenwerking voor een interieur waarin design en functionaliteit samenkomen? Onze interieurstylisten staan voor u klaar om u te begeleiden bij het kiezen van meubelslampen en woonaccessoires die perfect passen bij uw levensstijl.

Kies voor verfijning, kies voor comfort, kies voor een ruimte die vol is van persoonlijkheid. Bij ons vindt u meer dan unieke interieuritems; u vindt inspiratie voor een stijlvol interieur dat op geheel op elkaar is afgestemd. Wij geloven in het creëren van een unieke leefomgeving die uw persoonlijke stijl weerspiegelt. Tot binnenkort bij Eigenstijl Wonen!

Binnenkijken Bij 8216 Waar Een Warm Interieur Centraal Staat 8217

Bekijk de nieuwe binnenkijkers