Binnenkijkers

Een kleurrijk en modern interieur in Blaricum

Vandaag mogen we een kijkje nemen in een opnieuw gestylde woning in Blaricum . De familie was toe aan een nieuw interieur. De wensen? Een plek die écht voelt als thuis, waar wonen écht een genot is.

Eén van de interieurstylisten van Eigenstijl Wonen heeft samen met de familie de verschillende interieur opties bekeken, verschillende stijlen onderzocht en de echte woonwensen achterhaald. Want, van welke kleuren, van welke items, van welke stijlen gaat het hart nu écht sneller kloppen?

Volledig naar wens is het interieur gerealiseerd. Dat wonen hier écht genieten is, dat kunnen wij ons goed voorstellen. We wensen de familie dan ook ontzettend veel woonplezier toe! Kijk je mee?

De woning in Blaricum heeft een mooie indeling. Wanneer je via de hal binnenkomt, bevindt zich aan de linkerzijde de eethoek en de keuken. Met unieke, plafondhoge kasten is de afscheiding gecreëerd tussen de zithoek en het woongedeelte. Deze kasten zijn functioneel, maar zijn tegelijkertijd ook echt een aanvulling op het stijlvolle interieur.

Eenmaal in de woonkamer aangekomen trekt de lichtgrijze hoekbank als eerste de aandacht. De bank heeft de ideale grootte voor deze ruimte, en de neutrale kleur van de bank matcht met de kleuren op de muur, de kleuren van de kussens en de kleuren van de andere interieur items. De grote hoeveelheid daglicht die door de grote raampartijen binnenkomt, licht het geheel prachtig uit. Natuurlijk moest de bank ook even getest worden.. en.. met vlag en wimpel is deze bank goedgekeurd op zitcomfort! "Het is een heerlijke bank om op te ontspannen".

Achter de bank hangt een glasschilderij. Een schilderij wat een tikje mysterie met zich mee neemt, waardoor je er naar wilt blijven kijken. Het brengt spanning aan in het geheel, net dat stukje spanning wat van deze woonkamer echt iets exceptioneels maakt. 

Voor op de vloer is gekozen voor een grof vloerkleed van Brinker Carpets. Dit vloerkleed zorgt niet alleen voor sfeer, maar het zorgt er ook voor dat alle losse interieur items in de woonkamer één samenhangend geheel vormen. Wat ons betreft is hier een hele geslaagde zithoek tot stand gekomen, met prachtige kleurcontrasten en stijlvolle items.

Tips over de aanschaf van een vloerkleed? Lees deze blog!Het houdt niet op bij de woonkamer! De eethoek is absoluut ook het bekijken waard. Er is gekozen voor een ronde eettafel, waardoor de eetmomenten nog gezelliger worden. Aan deze ronde eettafel staan vier eetkamerstoelen. Goed is er nagedacht over kleurgebruik, vormen en materialen. De uiteindelijke keuze voor twee setjes van twee verschillende stoelen zorgt voor een speels effect! 

De excentrieke Duran hanglamp boven de tafel versterkt dit speelse effect op een stijlvolle manier. Op een manier die past bij de totaaluitstraling van de woning. 
Wat vind je van de barkrukken? Precies naar wens zijn deze barkrukken samengesteld en ontwikkeld. Voor de familie een heerlijke plek om de dag te beginnen met een kop koffie.

Wil jij graag één van de items shoppen die de familie in huis heeft?

De interieurstylisten van Eigenstijl Wonen staan ook voor jou klaar om jouw droominterieur te creëren! Breng eens een bezoekje aan onze grote woonwinkel in Barneveld. Welkom!

Binnenkijken bij: 'Een stijlvolle inrichting voor een nieuwbouwwoning'
Lees meer
Binnenkijken bij: 'Waar een warm interieur centraal staat'
Lees meer
Binnenkijken in Barneveld: 'Elegante meubels die harmonieus samenkomen tot een uniek interieur'
Lees meer