Binnenkijkers

Binnenkijken in Barneveld: 'Elegante meubels die harmonieus samenkomen tot een uniek interieur'

In de wereld van interieurdesign draait alles om de perfecte balans tussen esthetiek en functionaliteit. Bij de recente inrichting van een huis in Barneveld hebben wij met trots prachtige meubelstukken geleverd. Het resultaat? Een harmonieus geheel waarin onze stylist Anne, comfort en design hand in hand gaan.

 

Low dining: nieuwe dimensie van samenzijn

Stel je voor: een ruimte waarin gesprekken moeiteloos stromen en waarin elke maaltijd een gezellig samenzijn wordt. Bij de ronde tafel in deze ruimte hebben we onze 'Low Dining' eetkamerstoelen Lamos van het merk Passe Partout geplaatst. Met het elegante design en een comfortabele zit, nodigen deze stoelen uit tot ontspannen genieten van elk moment aan tafel.

Binnenkijken- low dining

Binnenkijken- low dining

Verlichting met Karakter: Layer By Adje Hanglampen

In de wereld van interieurdesign is verlichting meer dan alleen een bron van licht. Het zijn de details die het verschil maken. Binnen deze woning hebben we gekozen voor hanglampen met een kap van Layer by Adje. Het design van deze lampen vormt het perfecte voorbeeld van verlichting met karakter. Het ontwerp staat voor subtiliteit, en de warme gloed die deze lampen met zich meebrengen, creëert een sfeer van gastvrijheid.

 

Binnenkijker - foto lamp Layer By Adje Hanglampen

 

Eetkamerfauteuil Ivy: Keijser&Co staat voor Luxueus Zitten

Voor mensen die houden van een vleugje luxe, presenteren we met trots de Keijser&Co eetkamerfauteuil Ivy. Met een prachtige bekleding en sierlijke vormen tilt deze fauteuil jouw eetkamer naar een nieuw niveau. Of het nu gaat om een intiem diner voor twee of een gezellig samenzijn met vrienden, Ivy staat garant voor de ultieme zitervaring.

 Binnenkijken - Keijser barkruk

Stijlvol Borrelen: Keijser&Co Barkrukken

Met onze Keijser&Co barkrukken wordt het genot van gezellig samenzijn nog verder uitgebreid. Deze barkrukken combineren moeiteloos stijl en functionaliteit, terwijl ze hun eigen stijl toevoegen aan de keuken omgeving. Een perfecte plek om te ontspannen, te genieten en lekker samen te zijn.

Binnenkijker Keijser&Co Barkrukken

Unieke Bartafels: Maatwerk

In deze woning hebben we twee op maat gemaakte bartafels toegevoegd die perfect samenvallen met de barkrukken van Keijser&Co en daarnaast ook een uniek accent toevoegen. Deze bartafels zijn zoveel meer dan gewone meubelstukken; het zijn unieke eye-catchers die je niet snel terugvindt. Met een oog voor detail en kwaliteit hebben we deze tafels gemaakt. Ze zullen het middelpunt vormen van veel toekomstige feestjes.

 

Het Resultaat: Een Uniek Interieur

De combinatie van de low dining eetkamerstoelen Lamos van het merk Passe Partout, de luxueuze Keijser&Co eetkamerfauteuil Ivy, de karaktervolle hanglampen met kappen van Layer by Adje, de stijlvolle Keijser&Co barkrukken en de unieke op maat gemaakte bartafels heeft geresulteerd in een ruimte die uniek is en leeft. Een omgeving waarin elk element met zorg is gekozen en samengesteld, met aandacht voor detail en begrip voor de wensen van de bewoners.

Binnenkijken- uniek interieur

Bij Eigenstijl Wonen vind je meer 

Ben jij ook op zoek naar een samenwerking voor een interieur waarin design en functionaliteit samenkomen? Bezoek onze showroom en laat je inspireren door onze uitgebreide collectie. Onze experts staan klaar om je te begeleiden bij het kiezen van meubels die perfect passen bij jouw levensstijl.

Kies voor verfijning, kies voor comfort, kies voor een ruimte die vol is van persoonlijkheid. Bij ons vind je meer dan meubels; je vindt inspiratie voor een stijlvol interieur dat op geheel op elkaar is aangesloten.

Binnenkijken bij: 'Een stijlvolle inrichting voor een nieuwbouwwoning'
Lees meer
Binnenkijken bij: 'Waar een warm interieur centraal staat'
Lees meer
Binnenkijken in Barneveld: 'Elegante meubels die harmonieus samenkomen tot een uniek interieur'
Lees meer