Bedrijfsinrichting

Een nieuwe kantine inrichting, geheel in uw stijl

Een kleurrijke, stijlvolle kantine inrichten? Met dit artikel krijgt u inzicht in de belangrijkste aspecten voor het inrichten van de ultieme kantine.

Bij een kantine denken we aan een fijne ruimte waar we tussen het werken door even kunnen ontspannen. Een ruimte waar we gezellig bijpraten met collega’s, waar we van een maaltijd genieten en waar we echt even tot rust komen. Een stijlvolle kantine inrichting draagt bij aan deze ervaring.

De ultieme kantine heeft een uitstraling die afwijkend is van de werkplek uitstraling, zodat we echt even uit ons werk zijn. Ook niks geen stoffige lunchruimte, maar een stijlvolle, kleurrijke kantine inrichting waar gezelligheid heerst!

 

Kantine inrichting; voor wie?

Vrijwel iedere organisatie heeft een kantine voor het personeel. Binnen vrijwel iedere organisatie is de kantine een belangrijke plek, waar medewerkers graag zouden moeten komen. Een goede kantine inrichting is dan ook voor iedere organisatie, binnen iedere branche van belang.

 

Kantine inrichting door Eigenstijl Wonen: net even anders

Natuurlijk kunt u voor functioneel gaan. Of een ‘standaard’ inrichting door een projectinrichter. Maar wilt u eens wat anders? Een op maat samengesteld interieur dat verrast en echt bij u past? Dan bent u bij Eigenstijl Wonen aan het goede adres. Onze stylisten hebben geen pasklare oplossing voor u klaarliggen, maar kijken naar uw wensen en uw bedrijf. Uw ‘brand’ en uw branche, uw medewerkers en de door u gewenste uitstraling. En net als bij het inrichten van een stijlvolle woning, helpen wij u bij het realiseren van een spannende, inspirerende en natuurlijk ook praktische kantine inrichting.

Kantine inrichting meubilair: vergeet duurzaamheid niet!

Een kantine is er voor rust, ontspanning, comfort en gezelligheid. Daarom is het zo belangrijk dat de kantine inrichting daadwerkelijk anders is dan de inrichting van de ruimtes waar gewerkt wordt. Dat geeft namelijk het gevoel dat u echt even uit het werk bent en echt even pauze heeft. Het kantine meubilair speelt een belangrijke rol bij het creëren van deze sfeer en fijne omgeving. 

Kantine meubilair wordt vaak intensief gebruikt en moet daarom niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook sterk en kwalitatief. Kies daarom voor meubilair wat comfortabel zit, sterk is en wat qua design past bij de gehele kantine.

Verlichting voor de kantine inrichting

De juiste verlichting in de kantine kan hét verschil maken tussen een sfeervolle, gezellige ruimte en een ‘standaard’ kantine met niet al te veel uitstraling. 

 

Decoratieve verlichting en functionele verlichting

Binnen uw gekozen kantine stijl kunt u bij Eigenstijl Wonen terecht voor een grote diversiteit aan geschikte kantine verlichting.  In het kort onderscheiden we twee soorten kantine verlichting; decoratieve verlichting en functionele verlichting. Decoratieve verlichting zorgt voor sfeer, warmte en gezelligheid. Functionele verlichting wordt gebruikt om een specifieke plek te verlichten. Bijvoorbeeld een bepaald onderdeel binnen de kantine of een bepaalde zitplek. Deze verlichting is vaak voorzien van een knikarm of van verstelmogelijkheden.

Als het gaat om verlichting voor kantines, dan zien we dat er vaak wordt gekozen voor een combinatie van deze twee soorten verlichting. Bijvoorbeeld door het gebruik van (dimbare) spots met een aantal sfeervolle hanglampen

 

Directe en indirecte verlichting

In ons verlichting assortiment maken we onderscheid tussen directe en indirecte verlichting. We noemen verlichting direct als de lichtbron rechtstreeks op een bepaald punt gericht is, dit is vaak functionele verlichting. We noemen verlichting indirect als de verlichting vanaf de lichtbron weerkaatst via een muur of het plafond, dit is vaak decoratieve verlichting. Beide soorten verlichting hebben voor- en nadelen, daarom wordt er bij de inrichting van bedrijfsruimtes vaak gekozen voor een combinatie tussen beiden.

Wilt u meer weten over directe en indirecte verlichting? In dit artikel leest u meer. 

We kunnen ons voorstellen dat u door de grote hoeveelheid aan mogelijkheden, de bomen door het bos niet meer ziet. Onze ervaren interieurstylisten adviseren u graag bij het realiseren van een passende kantine uitstraling en een versterkend lichtplan.

Kantine inrichting door Eigenstijl Wonen

Eigenstijl Wonen heeft een prachtig assortiment aan stoelen, tafels, eetbanken en accessoires om van iedere kantine inrichting een geslaagd en stijlvol geheel te maken. 

De stylisten van Eigenstijl Wonen weten precies hoe kleuren, vormen, materialen en items met elkaar gecombineerd moeten worden om te komen tot een perfect concept.

Komt u langs in onze showroom in Barneveld? Dan nemen we alle tijd om samen met u na te denken over uw kantine wensen, het kantine ontwerp en het diverse kantine meubilair. Eigenstijl Wonen heeft voor diverse kantines de de kantine inrichting verzorgd. Kijk maar eens mee met de onderstaande beelden!

 

Kantine meubilair in de spotlight

Als het gaat om de kantine inrichting kunt u alle kanten op. Kiest u voor een modern kantine interieur? Of heeft een stoere, industriële kantine de voorkeur? Kiest u voor elegant en chic? Of liever voor stijlvol landelijk?

Er is bij Eigenstijl Wonen zo veel mogelijk als het gaat om stoelen, tafels, banken, verlichting en decoratie dat dit altijd volledig kan aansluiten bij de stijl die uw voorkeur heeft. 

 

Maatwerk advies over uw kantine inrichting

Kunnen we u helpen bij uw kantine inrichting? Heeft u vragen? Kom hiervoor gerust vrijblijvend langs in onze showroom of neem telefonisch (0342 - 41 40 21) of per mail ([email protected]) contact met ons op.

Een nieuwe kantine inrichting, geheel in uw stijl
Lees meer
Een wachtkamer inrichten die bij u past
Lees meer