Vermeer Meubelen

Vermeer Meubelen zet planken om in prachtige, maatwerk meubelen. Vermeer Meubelen is een producent met al meer dan 40 jaar ervaring in het uitdenken, ontwikkelen en produceren van meubelstukken. De vormgeving is puur en de verschillende modellen worden grotendeels gemaakt van natuurlijke materialen. Tafels en kasten kunnen volledig worden samengesteld op basis van uw wensen.

Lees meer

Meer dan 40 jaar ervaring in het produceren van meubelen, dat zie je terug in het meubelassortiment van Vermeer Meubelen. De wensen van de klant zijn altijd leidend, welke maat, vorm of kleur u ook wilt!

De productie van de meubelen vindt volledig in Nederland plaats. Hier wordt gewerkt met gecertificeerd hout wat de juiste vochtpercentages bevat en opgeslagen is op ideale temperaturen. Meubelen worden na bestelling op maat gemaakt en vervolgens gespoten in de gewenste kleur. In de hoogstaande kwalitatieve afwerking zie je de jarenlange ervaring van Vermeer Meubelen onmiskenbaar terugkomen.

Kracht door maatwerk

Alles is mogelijk. Daarom kies je voor Vermeer Meubelen. Van aanpassingen in maatvoeringen en indelingen tot spuitwerk in de exacte RAL-kleur van uw dromen. Het zagen, lijmen, afwerken en verzenden gebeurt allemaal vanuit de productielocatie in Nederland. Zo is de klant verzekerd van een betoverend eindresultaat.

Voor Vermeer Meubelen moet u bij Eigenstijl Wonen zijn

De zoektocht naar maatwerk kasten en tafels stopt bij het Vermeer Meubelen merk. Bekijk de collectie van het merk eens online bij Eigenstijl Wonen of kom langs in onze uitgebreide showroom in Barneveld. Onze interieuradviseurs helpen u graag verder met uw perfecte tafel of kast.

Bij Eigenstijl Wonen profiteert u van de onderstaande voordelen:

  • Bestelt u vóór 14.00 uur in onze webshop, dan heeft u uw aankoop de volgende dag al in huis.
  • Achteraf betalen is mogelijk, u loopt hierdoor geen enkel risico.
  • Breng een bezoek aan onze showroom in Barneveld om de collectie in het echt te zien en te voelen.
  • U kunt uw items zelf ophalen in Barneveld of bij u thuis laten bezorgen.

Ziet u uw droom meubelstuk van Vermeer Meubelen op onze site? Bezoek dan onze showroom om eerst even een kijkje te nemen of bestel in onze webshop. Dan kunt u binnenkort al van uw nieuwe aankoop genieten!