Sevn

Sevn banken, een verrassende, sprankelende collectie, leverbaar in betoverende kleuren en warme stoffen. Sevn voldoet moeiteloos aan uw wensen en uw droombank wordt werkelijkheid door de modulaire mogelijkheden. Zo kiest u zelf voor die ene mooie stof die altijd al een bijzonder plekje heeft gehad in uw hart, voor die ene prachtige kleur waar u al jaren van droomt of voor die ene speciale poot voor onder de bank.

Lees meer

De collectie van Sevn bestaat uit banken, fauteuils en hockers. De unieke meubels passen naadloos binnen iedere interieurstijl; landelijk, klassiek, modern of industrieel. De Sevn meubelen zijn leverbaar in diverse kwalitatieve stoffen en in prachtige kleuren. Het merk biedt u de mogelijkheid om van de bank de échte eyecatcher van uw woning te maken.

De modulaire opties maken de Sevn bank aantrekkelijk in aanschaf. Het zorgt ervoor dat u uw droombank werkelijkheid ziet worden. Banken met speelse degelijkheid, banken die trendy zijn zoals geen ander of een bank die stoer en eigenwijs is. Dat in combinatie met het ruime aanbod aan fauteuils en hockers zorgt dat u de volledige controle heeft over hoe uw interieur er uit komt te zien.

De perfecte balans tussen comfort en design

Wat is nu een designbank zonder comfort? Of een comfortabele bank waarvan het design niet is om over naar huis te schrijven? Niets natuurlijk! Sevn levert daarom altijd banken met de perfecte balans tussen comfort en design. Dat is tenslotte de ideale combinatie waar iedereen naar op zoek is. 

Voor Sevn meubelen moet u bij Eigenstijl Wonen zijn

De Sevn banken, fauteuils en hockers kunt u in het echt zien, voelen en bewonderen in de Eigenstijl Wonen showroom. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuzes. Weet u al precies welk artikel u wilt aanschaffen? Dan kunt u natuurlijk ook online uw bestelling plaatsen. 

U profiteert bij Eigenstijl Wonen van de onderstaande voordelen:

  • Bestelt u vóór 14.00 uur in onze webshop, dan heeft u uw aankoop de volgende dag al in huis.
  • Achteraf betalen is mogelijk, u loopt hierdoor geen enkel risico.
  • Breng een bezoek aan onze showroom in Barneveld om de collectie in het echt te zien en te voelen.
  • U kunt uw items zelf ophalen in Barneveld of bij u thuis laten bezorgen.