Passe Partout

Genieten van het leven doen veel mensen thuis. Een mooi interieur met een comfortabele bank is belangrijker dan ooit. Bij het merk Passe Partout weten ze daar alles van. Met passie wordt gewerkt aan een missie: ‘Enjoy life, enjoy your sofa, enjoy Passe Partout. De topontwerpers die zich hebben aangesloten bij dit merk, hebben een passie voor zitmeubelen. Dat is absoluut terug te zien in de comfortabele, handgemaakte banken en luxe stoelen

Lees meer

Over het merk Passe Partout 

Passe Partout is ontstaan in 1998 in België en is opgericht door designer Dirk Steenbeke. Nog altijd werkt een team van top designers uit België en Nederland iedere dag met dezelfde passie: het ontwerpen van betaalbare en kwalitatieve meubels. De meubels worden in Europa met de hand gemaakt.

Een ruime collectie meubels 

Passe Partout heeft een ruime collectie aan betaalbare design meubels. Stuk voor stuk worden de meubels gecreëerd door topontwerpers, zoals Laura Steenbeke en Axel Enthoven. Met de meubels van Passe Partout wordt ieder huis een thuis. Van luxe sofa’s tot fijne loveseats: dit topmerk maakt van elk meubelstuk iets bijzonders. 

Eindeloos variëren 

Passe Partout werkt met hoogwaardige materialen. De kwaliteit van de meubels is hoog. Binnen het merk heeft zitcomfort een belangrijke plek ingenomen. De topontwerpers creëren een prachtige basis, die uit te breiden is naar ieders wensen en smaak. Denk aan kleuren, afmetingen, opstellingen en stoffen: de variaties in mogelijkheden is eindeloos. 

Van lichte tinten tot stoere donkere eyecatchers: het past allemaal even goed bij dit merk. Het merk maakt veel gebruik van ronde vormen. Een bankstel of fauteuil van Passe Partout past op die manier in iedere woning en binnen iedere interieurstijl.

Voor Passe Partout Banken moet u bij Eigenstijl Wonen zijn

Bent u enthousiast over de Passe Partout Banken? Bekijk dan de collectie van het het merk Passe Partout online of kom snel eens langs in onze uitgebreide showroom in Barneveld. Wij helpen u graag!

Bij Eigenstijl Wonen profiteert u van de onderstaande voordelen:

  • Bestelt u vóór 14.00 uur in onze webshop, dan heeft u uw aankoop de volgende dag al in huis.
  • Achteraf betalen is mogelijk, u loopt hierdoor geen enkel risico.
  • Breng een bezoek aan onze showroom in Barneveld om de collectie in het echt te zien en te voelen.
  • U kunt uw items zelf ophalen in Barneveld of bij u thuis laten bezorgen.