Tips en onderhoud

Tips voor een zomers interieur

De zomer staat alweer voor de deur en het is dus hoog tijd om jouw interieur zomerklaar te maken!

In de zomer is buitenleven natuurlijk het lekkerst, dus een zomers interieur moet een verbinding leggen tussen binnen en buiten. Om jouw interieur zomer-proof te maken hebben wij een aantal trends en tips voor je. Lees je mee?

Hoekbank Annebeth - Zomers Interieur

Bastion Collections Servies - Zomers Interieur

Een zomers interieur heeft veel licht

De zomer is het seizoen van de zon, dus een zomers interieur is moet vooral licht zijn! Natuurlijk licht is hierin belangrijk, maar lichte meubels en accessoires spelen hierin ook een belangrijke rol. Hoekbank Annebeth is hier een mooi voorbeeld van. In de uitvoering die je hier ziet is de bank mooi licht en heeft ze een rustige uitstraling. Deze hoekbank is echter helemaal naar eigen smaak samen te stellen; dus als jij een mooi ontwerp hebt, kan je dat met deze hoekbank ook werkelijkheid maken!

Licht is ook mooi om te verwerken in de accessoires. Het stralende servies van Bastion Collections brengt gezelligheid aan de eettafel én op het terras. In de collectie vind je een uitgebreide selectie van servies met een vrolijk tintje.

Hanglamp Nimbus - Zomers Interieur

Spiegel Sonora - Zomers Interieur

Natuurlijke tinten en materialen

Breng deze zomer de natuur in huis! Meubels en accessoires met een natuurlijk element zijn helemaal populair op het moment. Hout, steen en andere materialen geven een natuurlijke sfeer aan jouw interieur. Hanglamp Nimbus van By-Boo brengt de retro rotan stijl weer helemaal terug en is een echte eyecatcher met zijn unieke vorm.

Met de natuurlijke houten vormen van spiegel Sonora van Light & Living verwelkom je de handgemaakte look in jouw interieur. De unieke vorm geeft jouw interieur een speelse twist en is goed te combineren met andere houten wanddecoratie.

Windlicht Kiera - Zomers interieur

Kandelaar Cassia - Zomers interieur

Schitterende woonaccessoires

Woonaccessoires moeten uiteraard altijd schitterend zijn, maar in een zomers interieur mag het ook echt stralen. Doordat er tijdens de zomer veel zonlicht naar binnenstraalt komen glanzende woonaccessoires nóg beter tot zijn recht. Windlicht Kiera van Richmond Interiors is daar een mooi voorbeeld van. Het windlicht is niet alleen een mooi accessoire, het beschermt ook de kaars tegen wind. Ideaal voor buiten of als de ramen en deuren openstaan!

Als je wat minder hebt met hoogglans heeft Richmond Interiors nog een mooi alternatief, namelijk kandelaar Cassia. Deze kandelaar heeft een unieke vorm die zorgt voor een mooie en warme lichtverspreiding. Het geborstelde metaal aan de buitenkant geeft een stoer en rustiek uiterlijk wat mooi matcht met meubels en accessoires van natuurlijke materialen.

Eigenstijl Wonen Team - Zomers Interieur

Jouw zomers interieur bij Eigenstijl Wonen

Ben jij al helemaal klaar voor de zomer? Wij hebben in dit artikel al een aantal mooie producten naar voren laten komen, maar er is nog veel meer. In onze woonwinkel in Barneveld hebben we talloze meubels en accessoires die perfect passen binnen een zomers interieur. Neem ook eens een kijkje in onze webshop. Daar kun je onze producten met een druk op de knop bestellen en bij jou thuis laten bezorgen. Hopelijk zien we je snel!

Tips voor een zomers interieur
Lees meer
Sterke en subtiele trend: staal in je interieur
Lees meer
Tips en inspiratie voor jouw retro interieur!
Lees meer