Tips en onderhoud

Met deze woontrends haalt u de lente in huis!

De lente staat voor de deur. De vogeltjes fluiten, kleurrijke bloemen staan in bloei en de eerste zonnestralen vallen op onze huid. Hoog tijd om uw interieur te voorzien van een frisse uitstraling. Benieuwd wat de woontrends zijn voor de lente? Wij nemen u graag in de leukste woontrends van dit moment.

De lente staat voor de deur. De vogeltjes fluiten, kleurrijke bloemen staan in bloei en de eerste zonnestralen vallen op onze huid. Hoog tijd om uw interieur te voorzien van een frisse uitstraling. Benieuwd wat de woontrends zijn voor de lente? Wij nemen u graag in de leukste woontrends van dit moment.

 

Woontrend 1: Voeg kleur toe aan uw interieur

Heeft u deze kleurrijke woontrend al gespot? De lente van 2021 wordt het moment om kleur toe te voegen aan uw interieur. Vrolijke kleuren zijn eenvoudig te combineren met natuurlijke kleuren, zoals beige of grijze. Dit geeft een mooi contrast aan uw interieur en de kleurrijke items springen opvallend in het oog.

Heeft u wel eens overwogen om roze meubels toe te voegen aan uw interieur? Dan hebben wij de perfecte relax fauteuil voor u. Een prachtige eyecatcher waarmee u garandeert het lentegevoel in huis haalt.

Woontrend 2: Woonaccessoires waar u lentekriebels van krijgt

Geef u woonaccessoires kleur en haal de lente in huis. Leg de warme fleecedekens in de kast en maak ruimte voor een frisse wind. Door woonaccessoires regelmatig aan te passen voorziet u het interieur eenvoudig van een nieuwe uitstraling. Ruil donkere kleuren en zware materialen om voor kleurrijke en luchtige varianten woonaccessoires. Voeg bijvoorbeeld een mooie vaas met cheetah patroon toe aan uw interieur en vul deze met kleurrijke lente takken. Of hang een mooie gouden spiegel aan de wand op voor een ruimtelijk effect. Een woontrend waardoor uw interieur weer helemaal lente-proof is. 

Woontrend 3: Voeg bloemen toe aan uw interieur

Haal het buitenleven naar binnen met kleurrijke bloemen patronen en frisse bloemige geuren. Kleurrijke bloemen halen het lentegevoel in de mens naar boven en zijn de woontrend van de lente 2021. De organische vormen van bloemen zorgen voor een speels effect. Zet uw huis in bloei met woonaccessoires zoals een kussen met een bloemen patroon of versterk de lentekriebels met heerlijke geurkaarsen van WoodWick. Kies voor een bloemige geuren voor extra frisheid in huis.

Woontrend 4: Zachte stoffen

Zachte stoffen hebben een hoog knuffelgehalte. Ze laten u denken aan de mooie eigenschappen van de lente. Pas geboren lammetjes met een fluffy vacht of de zachte textuur van het lange gras langs uw gezicht. Deze woontrend zien we deze lente niet voor het eerst. Zo is velours een zachte stof die al een tijd populair is en dat is niet zonder reden. Velours heeft een aantrekkende werking, voelt zacht en is verkrijgbaar in veel verschillende meubels en kleuren. Dat maakt velours tot een woontrend die u niet mag missen. Combineer uw interieur met een hocker in velours groen of een opvallende roze velours poef. Haal de lente in huis met zachte materialen en stoffen.

Lente-proef interieuradvies bij Eigenstijl Wonen

De interieurstylisten van Eigenstijl Wonen kunnen u alles vertellen over het populairste interieur en de nieuwste woontrends. We helpen u graag bij het samenstellen van uw droominterieur en we geven graag advies over alles wat met uw interieur te maken heeft. Kom gerust langs in onze gezellige woonwinkel in Barneveld.

Tips voor een zomers interieur
Lees meer
Sterke en subtiele trend: staal in je interieur
Lees meer
Tips en inspiratie voor jouw retro interieur!
Lees meer