Tips en onderhoud

Luxe kerstdecoratie voor binnen bij Eigenstijl Wonen

Bij de aankomende warmte en gezelligheid horen natuurlijk de leukste kerstdecoratie voor binnen ! Maar kan jij soms ook wat inspiratie gebruiken om jouw woning weer klaar te maken voor de kerst?

Want zeg nou zelf van een prachtige kersttafel wordt iedereen toch blij? Wij helpen je daarbij! Wat dacht je van kerstversiering voor op tafel, kerstdorpjes, kersthuisjes, rendieren en kerstbomen? De feestdagen, een periode waar iedereen naar uitkijkt. De mensen maken hun interieur extra gezellig en hoe kan het ook anders met al die kerstaccessoires

1. Betoverende kerstdecoratie voor binnen  

Kerstaccessoires zijn te verkrijgen in zóveel soorten, maten en kleuren dat we nooit uitgekeken raken. Hoe jouw inrichting er ook uitziet of wat jouw stijl ook is, er zijn altijd passende kerstaccessoires verkrijgbaar bij Eigenstijl Wonen. De variatie in ons assortiment helpt daarbij. Ornamenten zijn dit seizoen niet meer weg te denken uit het interieur. Maak combinaties met verschillende kerstornamenten en andere accessoires om een knus beeld te creëren.

2. Chique servies voor een sprankelende kersttafel 

Het Mateus servies draait om kleur, om warmte en om duurzaamheid. Het servies is dan ook zeer geschikt om jouw kersttafel mee te dekken. Het Mateus servies is gemaakt van keramiek en is ontworpen om er lang goed uit te zien op tafel. Het design prikkelt je zintuigen oneindig. Wil je jouw kersttafel helemaal afmaken? Dan mogen de kaarsen van WoodWick niet ontbreken!

3. Sfeervolle kerstdecoratie verlichting voor binnen 

Deze prachtige vloerlamp en tafellamp van Light & Living zijn een echte eye-catchers in jouw woonkamer. De unieke vloerlamp bestaat uit zwarte veren. Deze veren zorgen voor een super gaaf beeld en een heerlijke sfeer tijdens deze koude winterdagen.

 

4. It's Christmas time

Je hebt het lekkerste kerstdiner gekookt en de mooiste tafelschikking gemaakt maar mist nog sfeervolle verlichting? Deze tafellampjes zijn de oplossing. De Poldina’s zijn te dimmen, draadloos en hebben een subtiele vorm. Een perfecte toevoeging tijdens het kerstdiner en lange natafelen, want de lampjes gaan meer dan 9 uur mee. De Zafferano Poldina Pro oplaadbare tafellamp is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren.

 

Sprankelende kerstdecoratie voor binnen bij Eigenstijl Wonen

Kerstbomen, takken, kerstballen, kerstverlichting en nog veel meer andere kerstdecoratie vind je bij Eigenstijl Wonen. Kom gerust eens langs in onze woonwinkel in Barneveld om ons aanbod kerstdecoratie met eigen ogen te bekijken. 


Tips voor een zomers interieur
Lees meer
Sterke en subtiele trend: staal in je interieur
Lees meer
Tips en inspiratie voor jouw retro interieur!
Lees meer