Tips en onderhoud

It’s all about the nudes

Nude tinten behoren tot de trend van dit moment. Oudroze, beige, taupe en champagne. Neutrale tinten zijn niet weg te denken uit het interieur. Nude vormt de basis voor een rustige en zachte uitstraling. Neutrale kleuren creëren een warme sfeer, een fijne plek om thuis te komen.

Nude tinten in uw interieur

Nude op zich is geen kleur. Nude betekent in het Engels naakt en staat eigenlijk voor de kleur van de huid. Het is een verzameling aan huidkleurige tinten die men de naam nude geeft. Een combinatie aan kleuren zoals licht roze, beige, taupe, lichtbruin, grijs en creme wit worden geschaard onder de term nude. Nude heeft dan ook een ruim kleurenpalet. Van licht wit tot donker taupe. Zo is er altijd wel een nude tint passend bij uw interieur.

Nude als basis

Nude tinten zijn tijdloos. Door de vele combinatiemogelijkheden zult u niet snel uitgekeken raken op nude in uw interieur. Nude vormt dan ook een uitstekende basis in huis. Door nude als basis tint in uw interieur toe te voegen, zullen meubels en woonaccessoires in andere kleuren meer in het oog springen. Een ander voordeel van nude als basis in uw interieur is dat u eenvoudig accentkleuren kunt toevoegen. Raakt u uitgekeken op een accentkleur? Dan hoeft u alleen de woonaccessoires in de desbetreffende kleur aan te passen.

Haal rust in huis met nude

Nude tinten stralen zachtheid en rust uit. Het is de ideale basis voor een serene omgeving. Met nude woonaccessoires creëert u een zee van rust en kalmte in uw omgeving, maar ook in uw hoofd. Nude is het perfecte ingrediënt voor een harmonieus interieur.

Nude in de mix

Mix en match jouw favoriete nude kleuren met natuurlijke materialen voor een fijne balans in huis. Creëer een fris interieur waarin nude de hoofdrol speelt. Combineer nude met donkere tinten voor een chique look. Voeg materialen zoals linnen, bamboe en hout toe voor een natuurlijke mix. Of kies een frisse zomerse look met een vleugje licht roze. 

Ga bijvoorbeeld voor taupe kleur bank en leg daar sierkussens in een zalmroze kleur op. Of verf de wand beige en plaats daar als stijlvol element zwarte vazen voor. Nude biedt oneindig veel combinatiemogelijkheden die in elke interieur zijn toe te passen.

 

Nude interieur bij Eigenstijl Wonen

De interieurstylisten van Eigenstijl Wonen kunnen u alles vertellen over het populairste interieur en de nieuwste woontrends. We helpen u graag bij het samenstellen van uw droominterieur en we geven graag advies over alles wat met uw interieur te maken heeft. Kom gerust langs in onze gezellige woonwinkel in Barneveld.


Tips voor een zomers interieur
Lees meer
Sterke en subtiele trend: staal in je interieur
Lees meer
Tips en inspiratie voor jouw retro interieur!
Lees meer