Tips en onderhoud

Het is tijd voor midnight moods!

Na zonsondergang komt het interieur pas echt tot leven. Zie hoe de kleuren op de muur veranderen tijdens de donkere en duistere uren van de avond. Geniet van een heerlijk glas rode wijn terwijl je comfortabel wegzakt in een robuuste fauteuil. Borrelend, lachend, feestend. Het is tijd voor midnight moods!

Midnight moods; een spannende interieurstijl vol verrassingen 

Een opvallende en eigenzinnige stijl die zich kenmerkt door stoere materialen, robuuste meubels en donkere kleuren. De donkere kleuren voeren de spanning op. Als de avond valt accentueert het licht de robuuste vormen van de meubels. De interieurstijl midnight moods is een spannende interieurstijl die je aandacht grijpt. Elk uur van de nacht ontdek je de veranderende kleuren, de stoere accessoires en de speelse verlichting.

Donkere kleuren als uitgangspunt voor midnight moods

Donkerblauw, legergroen en zwart vormen de basiskleuren van de interieurstijl midnight moods. Combineer donkere kleuren met opvallende gouden en bronzen accessoires. Het contrast tussen de donkere kleuren en het sprankelende goud laat deze interieurstijl nog meer tot leven komen. 

Creëer jouw unieke midnight moods met sfeervolle verlichting 

Laat je vooral niet afschrikken door de donkere kleuren. Met de juiste verlichting op de juiste plekken zorg je voor een perfecte balans tussen donker en licht. Als de avond valt lijkt er een nieuwe wereld te ontstaan. Speelse schaduwen op de muur van een wandlamp, sfeervolle contrasten en een gevoel van thuiskomen.

Midnight moods bij Eigenstijl Wonen

De interieurstylisten van Eigenstijl Wonen kunnen u alles vertellen over het populairste interieur en de nieuwste woontrends. We helpen u graag bij het samenstellen van uw droominterieur en we geven graag advies over alles wat met uw interieur te maken heeft. Kom gerust langs in onze gezellige woonwinkel in Barneveld.

Tips voor een zomers interieur
Lees meer
Sterke en subtiele trend: staal in je interieur
Lees meer
Tips en inspiratie voor jouw retro interieur!
Lees meer