Tips en onderhoud

Een nieuw interieur, een frisse wind in jouw woning!

In het nieuwe jaar is het altijd leuk om je interieur te vernieuwen. Een compleet nieuw interieur kan alleen erg prijzig zijn en vaak zijn ook niet alle meubels en accessoires aan vervanging toe. Door op een slimme manier een aantal meubels of accessoires te vervangen kun je al heel snel een nieuw ogend interieur creëren!

Tips voor het vernieuwen van jouw interieur

Nieuwe producten geven uiteraard  jouw interieur een nieuwe look. Maar welke meubels en accessoires hebben de meeste impact? Om je te helpen geven wij een aantal tips waarmee jij aan de slag kunt met het vinden van nieuwe meubels en accessoires.

Eyecatcher Eettafellamp bij van Ginkel Keukens

Een nieuwe eyecatcher maakt jouw interieur nieuwer

Elk interieur heeft wel een eyecatcher. Een meubelstuk wat bij binnenkomst gelijk de aandacht trekt. Vaak is het interieur zo ingericht dat de eyecatcher volledig tot zijn recht komt. Door een eyecatcher te vervangen kun je dus in één keer de hele uitstraling van je interieur een draai geven. Zo kan een nieuwe eettafellamp je tafel in een heel ander licht zetten en een nieuwe hoekbank het perspectief veranderen van jouw woonkamer.

Accessoires - Frisse Wind blog - Eigenstijl wonen

Accessoires geven jouw interieur een nieuw tintje

Als je een eyecatcher in huis hebt die je graag wilt behouden is het ook een goed idee om met accessoires jouw interieur een nieuwe twist te geven. Met accessoires breng je sfeer aan en met nieuwe accessoires breng je dus ook een nieuwe sfeer. Voor het beste resultaat kun je met kleuren werken. Door accessoires uit te zoeken die passen in dezelfde kleurgroep kun je een geheel nieuwe uitstraling creëren zonder teveel uit te geven.

Nieuwe kleuren op de muur - Frisse Wind Blog - Eigenstijl Wonen

Nieuwe kleuren geven een nieuwe uitstraling

Ben je helemaal content met je meubels, maar wil je toch een nieuwe uitstraling in jouw interieur? Geef dan je muur een nieuwe kleur! Een nieuwe kleur op je muren heeft het beste effect als je veel meubels in grijstinten hebt, dan zijn de gekleurde muren de smaakmaker van het interieur.

Interieurtips Blog Frisse Wind

Een frisse wind in jouw interieur met deze producten

Om je een eindje op weg te helpen met het vernieuwen van je interieur hebben we een aantal producten voor je uitgezocht. Van leuke en handige accessoires tot een nieuwe eyecatcher, met deze producten krijgt jouw interieur een nieuwe look.

Zafferino Poldina Pro - Blog Frisse Wind - Eigenstijl Wonen

Zafferano Poldina Pro

Een knusse avondmaaltijd of wat extra licht tijdens het lezen? Met de Poldina Pro van Zafferano heb jij de flexibiliteit om draadloos een tafellamp neer te zetten waar en wanneer jij hem nodig hebt. Deze sfeervolle tafellamp heeft namelijk een accu ingebouwd en is draadloos op te laden met het meegeleverde oplaadstation. Zo kun je deze tafellamp gebruiken waar en wanneer je maar wilt!

Light and Living Kandelaar Django - 1 - Blog Frisse Wind - Eigenstijl Wonen

Light and Living Kandelaar Django - 2 - Blog Frisse Wind - Eigenstijl Wonen

Light and Living Django kandelaren

Deze Django kandelaren van Light and Living passen helemaal bij de huidige trend van organische vormen. Het hout heeft een ruwe vorm en brengt een aardse tint in jouw interieur. Deze kandelaren zijn beschikbaar in een matzwarte en een natuurlijke variant en in verschillende maten. Door de natuurlijke vorming van de kandelaren is elk exemplaar uniek!

Hoekbank Naomi - Blog Frisse Wind - Eigenstijl Wonen

Bank Naomi

Als je het hebt over échte eyecatchers, dan is hoekbank Naomi niet weg te denken. Deze hoekbank is volledig naar smaak en behoefte samen te stellen in onze woonwinkel. Zo kun je de grootte, opstelling en de stof zelf uitkiezen. Dat maakt dat hoekbank Naomi niet alleen een echte eyecatcher is, maar ook de toon kan zetten voor jouw nieuwe interieur!

Team Eigenstijl Wonen

Een frisse wind in jouw interieur!

Wil jij een opgefrist interieur in 2022? Wij helpen je graag verder! Wij kijken graag met je mee en helpen je om jouw interieur van een vernieuwde look te voorzien. Kom langs in onze woonwinkel in Barneveld of neem een kijkje in onze webshop. Hopelijk tot ziens!

Tips voor een zomers interieur
Lees meer
Sterke en subtiele trend: staal in je interieur
Lees meer
Tips en inspiratie voor jouw retro interieur!
Lees meer