Landelijke vloerlampen

U wil uw interieur aanvullen met een landelijke vloerlamp. Uw kamer vráágt er om, met alle landelijke accenten die u in de loop van de tijd heeft verzameld. Een vloerlamp in landelijke stijl zou het geheel compleet maken.

Lees meer

Een landelijke vloerlamp kan verschillende functies hebben. Met zacht licht draagt hij bij aan de sfeer in de kamer, een extra lichtpunt daar waar het misschien een beetje te donker is als de avond valt. Gezelligheid in huis kan er nooit te veel zijn, dus zo’n lamp is altijd een welkome aanvulling in het interieur. Met meerdere lampen kunt u afwisselen, afhankelijk van uw stemming en het gezelschap. Afwisseling kan nooit kwaad. Bovendien hangt de verlichting die aangaat ook nog eens af van welk deel van de kamer op dat moment wordt gebruikt.

 

Landelijke vloerlamp om bij te lezen

Met een wat sterkere lamp of het dimlicht meer “open” gedraaid, biedt een landelijke vloerlamp de mogelijkheid om bij goed licht te lezen, te handwerken, te puzzelen en dergelijke. Zo’n lamp kan bij de zithoek staan, maar ook in de buurt van de grote tafel waar iedereen zijn eigen ding doet. Of bij zo’n heerlijke, comfortabele fauteuil, dat plekje waar iedereen het liefste zit, om even te ontspannen.

Een vloerlamp heeft doorgaans ook een lampenkap. Die moet natuurlijk passen bij de lamp zelf, maar ook bij de rest van het interieur. Hier kunt u kiezen uit matchen met de rest van uw inrichting, of een contrasterende kap als accent. Dat kan voor wat betreft de kleur, maar ook voor het materiaal.

 

Landelijke vloerlampen in onze woonwinkel

Volop keuzes, maar als u onze woonwinkel in Barneveld bezoekt, staat een van onze interieurstylisten u graag bij. U kunt in de winkel alle lampen bekijken en aan en uit doen, naar hartenlust kappen wisselen tot u de juiste hebt gevonden. Neem er gerust de tijd voor, en als u blijft twijfelen – dat is niet onmogelijk gezien al onze mooie kappen – bedenk dan dat u altijd nog eens van lampenkap kan wisselen.

Een bezoek aan Eigenstijl Wonen is een shop-ervaring waarin u zich helemaal kunt onderdompelen. Wij streven ernaar dat u geniet van een lekker dagje winkelen. En wij helpen u graag bij uw keuzes. Uw aankoop kan worden thuisbezorgd en als u wilt, kunt u achteraf betalen. Zo loopt u geen risico.

Als u weet wat u wilt, kunt u ook in onze webshop bestellen. Doet u dat voor 14.00 uur, dan heeft het de volgende dag al in huis!