Tinda living

Tinda Living is een unieke producent van robuust ogende meubelen. Deze meubelen zijn van een hoogwaardige kwaliteit, waardoor u er gegarandeerd jarenlang plezier van heeft. Bij de aanschaf van Tinda Living meubelen heeft u volop keuze uit meubelen uit diverse collecties van verschillende materialen. 

Lees meer
Geen producten gevonden...

Tinda Living is een echt Nederlandse organisatie. Alle Tinda Living meubelen worden in Nederland ontworpen en geproduceerd (Made in Holland). Tinda Living heeft passie voor interieur en design en dat zien we duidelijk terug in al het meubilair.

 

De Tinda Living collecties

Tinda Living is aanbieder van drie verschillende meubelcollecties. De eiken, staal collectie, de robuuste collectie en de massieve collectie. De eiken, staal collectie omvat tal van meubelstukken, waaronder salontafels in allerlei vormen en maten, sidetables, eettafels, bartafels en laptoptafels. Zoals de naam al doet vermoeden bestaat deze collectie uit meubels met een stalen frame en een eiken blad. 

Ook de robuuste collectie doet zijn naam eer aan. De salontafels, eettafels en andere meubelstukken in deze collectie kenmerken zich door een robuust onderstel met een stevig blad. Allemaal oersterke producten met een schitterende afwerking. 

De massieve collectie draait om massieve houtblokken die door van vormen en poten tot prachtige meubelstukken zijn gevormd. 

 

Tinda Living materialen

Ieder interieur vraagt om eigen meubilair, ieder persoon heeft een andere smaak als het op meubilair aankomt. Precies daarom biedt Eigenstijl Wonen het Tinda Living meubilair aan. De meubelstukken uit de verschillende collecties kunnen namelijk naar eigen smaak en wens worden afgewerkt. U kiest zelf de maat, de vorm en natuurlijk ook de eventuele kleurafwerking van uw meubelstuk.

 

Shop Tinda Living meubels bij Eigenstijl Wonen

De in Nederland geproduceerde items van Tinda Living shopt u snel en gemakkelijk bij Eigenstijl Wonen. Voor uw aankoop helpen onze interieurstylisten u graag door mee te denken en door te adviseren. 

De Tinda Living meubels shopt u in onze grote en gezellige woonwinkel in Barneveld of eenvoudig online. U profiteert bij ons van al deze voordelen: 

  • Als u voor 14.00 uur bestelt, heeft u uw meubelstuk de volgende dag al in huis.
  • Wilt u het meubelstuk eerst testen of in het echt zien? Breng een bezoek aan onze showroom, centraal gelegen in Barneveld.
  • U kunt kiezen om uw meubelstuk zelf op te halen op onze locatie in Barneveld of om het bij u thuis te laten bezorgen. Maak gebruik van onze montageservice en bespaar tijd en energie!