Rogon Dutch decor

Rogon Dutch Decor, afgekort naar Rogon, reist al meer dan 25 jaar de wereld over op zoek naar mooie, inspirerende en betaalbare textiel mode voor ieder huis en voor iedere tuin. Textiel wat Rogon gebruikt moet mooi, functioneel, verantwoord, duurzaam en vooral ook met passie vervaardigd zijn. Eigenstijl Wonen biedt u de mooiste artikelen uit de Rogon collectie aan.

Lees meer

De liefde die in het familiebedrijf Rogon hangt voor textiel, voel je terug in ieder Rogon item. De items zijn hoogwaardig en duurzaam. De items die Rogon produceert zijn sierkussens, kussenhoezen en plaids. Welk Rogon Dutch Decor textiel item kiest u voor uw interieur?

 

Rogon textiel 

Het Nederlandse merk Rogon Dutch Decor volgt alle laatste trends op het gebied van textiel en interieur. Deze trends vertalen zich door in het hele Rogon assortiment, wat u bij Eigenstijl Wonen vindt. Het Rogon textiel assortiment is zo leuk en uitgebreid dat er voor iedereen wel een droom item bij zit.

 

Rogon themacollecties

Rogon laat zich inspireren in de collecties rondom thema’s. Dat is waardevol en leuk want het biedt volop de mogelijkheid om te combineren. Er zijn altijd verschillende items te vinden in het Rogon Dutch Decor assortiment die perfect bij elkaar passen. De mooiste items uit de mooiste collecties shoppen? Kom eens langs in onze gezellige woonwinkel!

 

Textiel van Rogon Dutch Decor shopt u bij Eigenstijl Wonen

Kan uw woning wel wat nieuwe kussens en nieuw textiel gebruiken?  Bekijk dan de collectie van de Rogon Dutch Decor bij Eigenstijl Wonen en bestel uw favorieten.

U profiteert bij ons van deze voordelen:

  • Heeft u vóór 14.00 uur besteld in onze webshop? Dan geniet u de volgende dag al van uw nieuwe items.
  • De collectie eerst even in het echt bekijken? Breng een bezoek aan onze showroom, op een centrale locatie in Midden-Nederland (Barneveld).
  • U kunt ervoor kiezen om uw item zelf op te halen op onze locatie in Barneveld of bij u thuis te laten bezorgen.