Oozoo

Het Nederlandse merk Oozoo biedt scherp geprijsde dameshorloges. De ontwerpers brengen vier keer per jaar een nieuwe collectie uit. Zo valt er dus genoeg te ontdekken, ieder seizoen weer. Bij iedere outfit een bijpassende klok om uw pols? Voor een nieuw horloge hoeft u bij Oozoo niet diep in de buidel te tasten. Een Oozoo horloge koopt u namelijk al vanaf € 29,95. Hoe laat is het? Tijd voor een nieuw Oozoo horloge!

Lees meer

De collectie van Oozoo is gestaag uitgebreid met series zoals Vintage, Steel en JR selecties. Oozoo volgt geen trends, maar is trendsetter! Zorg ervoor dat de kleur van uw horlogebandje terugkomt in uw kleding of andere sieraden. Dan gaat u in stijl de deur uit. Een stijlvol horloge om uw pols is daarbij onmisbaar.

 

Oozoo: 100 procent Dutch Design

Kies voor de horloges van Oozoo als u dol bent op Dutch Design. De Vintage collectie is klassiek, maar eigentijds. De Steel-serie is robuust en daardoor wat stoerder. Welke stijl u ook kiest, door het gevarieerde en ruime aanbod zit er altijd wel een mooi exemplaar voor u tussen.

Oozoo kiest bewust voor een duidelijke prijsstelling van de horloges. Hier dachten de makers goed over na. Met uw horloge maakt u een statement en waarom zou u altijd hetzelfde horloge dragen? Door de lage prijzen kunt u zo nu en dan een ander horloge uitkiezen, wat op dat moment bij uw outfit pas. Combineer en varieer er dus op los en bekijk de collectie Oozoo horloges snel in de webshop van Eigenstijl Wonen.

 

Voor Oozoo moet u bij Eigenstijl Wonen zijn

Met de Oozoo horloges combineert en varieert u naar hartenlust. Kom naar de winkel van Eigenstijl Wonen of bestel uw nieuwe Oozoo horloge direct online.

Bij ons profiteert u bovendien ons altijd van deze voordelen:

  • Bestel voor 14.00 uur en ontvang uw Oozoo horloge de volgende dag al in huis. Lang wachten voordat u hem kunt dragen is er dus niet bij.
  • Eerst even vrijblijvend uitproberen voordat u bestelt? Onze showroom ligt op een centrale locatie in Midden-Nederland en is makkelijk bereikbaar. Ook is er meer dan genoeg parkeerplek!
  • Achteraf betalen is mogelijk. U loopt hierdoor geen enkel risico.
  • Laat uw horloge lekker makkelijk thuisbezorgen of haal het op in onze winkel als u toch in de buurt bent.