Mondiart

MondiArt heeft een royaal aanbod van producten ze bieden precies wat jij nodig hebt. Met het toevoegen van schilderijen aan de muren creëer jij een speciaal thuis. Of je nu op zoek bent naar een klassieke zwart-wit foto, een kleurrijk modern canvas of een wanddecoratie op aluminium of metaal: in het assortiment van MondiArt vind je het allemaal.

Lees meer

MondiArt is al meer dan 30 jaar een showroom van 1500m2. Een mooi interieur staat of valt bij het kiezen van de juiste aankleding. Ze ontwerpen, ontwikkelen en produceren veel van de producten zelf in hun eigen werkplaats van 1500m2 in Eindhoven.

MondiArt schilderijen shopt u bij Eigenstijl Wonen

Met een meubel van MondiArt maakt u uw interieur persoonlijk en uniek. Kom naar de winkel van Eigenstijl Wonen of maak online een afspraak. Door MondiArt schilderijen bij Eigenstijl Wonen aan te schaffen, profiteert u van alle onderstaande voordelen:

  • Professioneel interieuradvies zodat u het perfect meubel samen kunt stellen
  • Een showroom vol inspiratie, zodat u altijd een mooie keuze kunt maken. Ook als u nog niet goed weet wat u wilt. Onze showroom ligt op een centrale locatie in Barneveld en is makkelijk bereikbaar.
  • Achteraf betalen is mogelijk, u loopt hierdoor geen risico.