Label 51

Bent u op zoek naar een mooie lamp voor in uw een moderne, industriële, landelijke of design interieur? Een echte eyecatcher, zoals een mooie hanglamp voor boven de eettafel of het kookeiland, of een vloerlamp voor naast de bank? Met de verlichting van Label51 geeft u uw interieur extra sfeer en een eigen identiteit.

Lees meer
Geen producten gevonden...

Durf kleurrijke lampen met elkaar te combineren of geef uw interieur extra warmte met lampen van natuurlijke materialen. Label51 verlichting is eigentijds, uniek en authentiek. Het assortiment breidt zich continu uit en de Nederlandse designers zitten nooit om inspiratie verlegen. Ontdek het complete assortiment en laat u inspireren!

 

De juiste verlichting voor een fijne sfeer in huis met Label51

Voor een fijne sfeer in uw woning is de juiste verlichting onmisbaar. Met een mooie vloerlamp, bijzondere hanglamp of dimbare spotjes kunt u een echt statement maken. Het zijn blikvangers die uw interieur sfeer en karakter geven. Maar verlichting heeft ook een praktische functie. Door het licht van de vloerlamp naast uw loungestoel kunt u ‘s avonds een boek lezen, en met bureau- of wandlampje bij uw bureau kunt u bij somber weer heerlijk werken of hobbyen.  

Verlichting is dus zeer bepalend voor de sfeer in huis. Het is de kunst om de balans te vinden tussen de juiste hoeveelheid licht in uw interieur. Label51 heeft voor elke ruimte in huis de juiste verlichting in de collectie. Bepaal vooraf wat uw woning nodig heeft of laat u adviseren. Dan kunt u daarna op uw gemak op zoek naar de lamp die het beste bij uw interieur past!

 

Label51 verlichting shopt u bij Eigenstijl Wonen

Bij Eigenstijl Wonen hebben we de mooiste lampen van Label51 in de collectie. Bent u nog op zoek naar een robuuste tafellamp of een modern wandlampje? Bekijk dan ons grote assortiment, we hebben voor ieder interieur prachtige verlichting!

Als u uw Label 51 verlichting bij ons koopt, dan profiteert u van onderstaande voordelen:

  • We hebben een showroom op een centrale locatie in Midden-Nederland. Kom dus gerust eens langs om uw favoriete lamp in het echt te bekijken. 
  • We verkopen alleen unieke items voor uw interieur; zo haalt u echt iets bijzonders in huis. 
  • Interieuradvies nodig? Onze interieurstylisten helpen u graag bij de inrichting van uw woning. 
  • Achteraf betalen is mogelijk.
  • Bestelt u voor 14.00 uur? Dan heeft u uw nieuwe lamp morgen al in huis! 

Heeft u een mooie lamp voor uw interieur op het oog of wilt u met een van onze interieurstylisten een lichtplan opstellen? Kom dan gerust eens bij ons langs of bestel uw favoriete lamp in onze webshop. Met Label51 verlichting haalt u een unieke lamp in huis!