Duran

De ontwerpers van het merk Duran maken exclusieve lampenkappen, meubilair en woonaccessoires. Al sinds 1987 worden alle producten handgemaakt, met oog voor detail en kwaliteit. Zo zijn de lampenkappen van Duran echte meesterwerken door het gebruik van exquise stoffen en verfijnde prints.

Lees meer

Alleen de beste ambachtslieden verdienen een plekje in het gepassioneerde team van Duran. Met elke nieuwe collectie die het team maakt, streeft het naar de perfecte mix van vernieuwing en eenvoud. Inspiratie voor de ontwerpen komt uit de natuur, kunst en architectuur. Kortom: bent u op zoek naar bijzondere woonitems waarbij ambacht en vakmanschap centraal staan? Bekijk dan het aanbod van Duran bij Eigenstijl Wonen.

 

De ambachtelijke producten van Duran

Duran maakt alle lampenkappen op traditionele wijze in de eigen werkplaats. Of het nu het frame, de stof of de kleur van de snoeren betreft: het vervaardigen van werkelijk alle onderdelen gebeurt met de hand en met behulp van de beste materialen. De missie? Streven naar perfectie, van ontwerp tot uitvoering. Die perfectie ziet u terug in alle producten in de collectie van Duran. Gaat u voor kwaliteit, duurzaamheid en ambacht? Dan gaat uw hart zeker sneller kloppen van het aanbod van Duran bij Eigenstijl Wonen.

Het ambacht van glasblazen, beeldhouwen en metallurgie komt weer tot leven dankzij de makers van Duran. Daarom weet u zeker dat uw aanschaf origineel en van de hoogste kwaliteit is. Inspiratie voor bij u in huis opdoen? U vindt de hele collectie van Duran terug in de winkel van Eigenstijl Wonen. Geniet van de wondere wereld van het ambacht en ga vol goede ideeën weer naar huis. Misschien wel met een item van Duran!

 

Voor Duran moet u bij Eigenstijl Wonen zijn

Houdt u van producten die met de grootste zorg zijn gemaakt? Bekijk dan snel de collectie van Duran bij Eigenstijl Wonen. Koopt u een product van Duran bij ons, dan profiteert u van onderstaande voordelen:

  • Onze showroom bevindt zich op een centrale locatie in Nederland en is daardoor makkelijk te bereiken.
  • U kunt uw aankoop zelf bij ons ophalen in Barneveld of bij u thuis laten bezorgen.
  • Achteraf betalen is mogelijk. Dan weet u zeker dat u geen enkel risico loopt.
  • Wanneer u voor 14.00 uur bestelt, heeft u uw favoriete artikelen van Duran morgen al in huis!

Ziet u uw favoriete woonitem van Duran op onze site? Bezoek dan onze showroom om eerst even een kijkje te nemen of bestel uw favoriete artikel in onze webshop. Dan kunt u binnenkort al van uw nieuwe aankoop genieten!