Cobra Art

De unieke schilderijen en kunstfoto’s van Cobra Art zijn een absolute blikvanger in elk interieur. Of de kleurrijke kunstwerken nu als uitgangspunt dienen voor uw interieurstijl, of als finishing touch, ze voorzien de ruimte van een eigenzinnige en sfeervolle uitstraling. Het is niet voor niets dat architecten en interieurontwerpers de onderscheidende schilderijen en andere kunstwerken van Cobra Art graag toepassen in hun interieurontwerpen.

Lees meer

Cobra Art Company

Cobra Art Company is opgericht in 1983 als familiebedrijf en dankt haar naam aan de Cobra Art Group. Een avant-gardebeweging van eigenzinnige Europese kunstenaars die eind jaren 40 het stigma binnen de kunstwereld probeerde te doorbreken. Die zucht naar vrijheid en ongedwongenheid om unieke werken te creëren, is wat de hedendaagse Cobra Art Company definieert.

 

Kunst is voor iedereen

Cobra Art is onderdeel van de crème de la crème van de internationale kunstwereld. Eigenaren Jeanette en Mike van Rijswijk reizen de hele wereld over op zoek naar fotografen en kunstenaars die eigenzinnige en gewaagde ontwerpen toe kunnen voegen aan de unieke kunstcollectie van Cobra Art Company. Met de visie ‘kunst is voor iedereen’ streven ze naar een betaalbaar en veelzijdig aanbod van exclusieve schilderijen, kunstwerken en fotografie op plexiglas of aluminium.

 

Unieke kunstwerken in alle vormen en maten

Of u nu fan bent van pop art, abstracte, grafische of natuurlijke kunst in welke vorm dan ook, Cobra Art heeft een uitgebreid aanbod van topkwaliteit. De kleurrijke en haarscherpe kunstwerken worden op hoogwaardig plexiglas of aluminium gedrukt in elke wenselijke maat. Zo heeft u altijd een Cobra Art kunstwerk dat perfect past bij uw smaak en interieur.

 

Voor Cobra Art kunstwerken moet u bij Eigenstijl Wonen zijn

Ga voor een unieke en eigenzinnige toevoeging aan uw interieur met een schilderij of foto op plexiglas van Cobra Art. Kom naar de winkel van Eigenstijl Wonen of maak online een afspraak. Als u Cobra Art kunstwerken bij Eigenstijl Wonen aanschaft, profiteert u van alle onderstaande voordelen:

  • Professioneel interieuradvies zodat u de perfecte look samen kunt stellen
  • Een showroom vol inspiratie, zodat u altijd een mooie keuze kunt maken. Ook als u nog niet goed weet wat u wilt. Onze showroom ligt op een centrale locatie in Barneveld en is makkelijk bereikbaar.
  • Achteraf betalen is mogelijk, u loopt hierdoor geen risico.