Brons Kussens

Het merk Brons is ontstaan in de stoffeerderij van hun beide moeders: Treesje en Ine meubelstoffering, de eerste kussens zijn. In een korte tijd hebben ze ons de fijne kneepjes van het vak geleerd en zijn wij ons eigen bedrijf Weppel & Pierik interieur begonnen.

We houden van een goed ontwerp. De sierkussens zijn met veel liefde en vakmanschap vervaardigd. Alle sierkussens krijgen de nodige liefde en aandacht in onze design studio voordat ze ons atelier verlaten. De unieke ontwerpen zijn te herkennen aan de stroken, stenen en andere luxe accessoires op onze sierkussens en in onze winkel Eigenstijl Wonen te koop.

Wilt u uw klanten echt wat speciaals kunnen aanbieden, dan bent u bij ons aan het juiste adres. We streven naar fantastische, luxe producten gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen met oog voor detail. Al onze kussens zijn gevuld met stevige donzen binnen kussens.

Eigenstijl Wonen combineert voor u de meest unieke sets zodat u gemakkelijk kunt stylen. Interesse? Neem dan contact met ons op. Ook maken wij poefjes in de door u gewenste maat en stof samenstelling. Je kunt ook een combinatie maken met de sierkussen zodat u het perfecte plaatje ontstaat. We hebben vaak nieuwe ontwerpen die we aanbieden als limited editions, dit zijn ontwerpen waar er slechts enkele van beschikbaar zijn. Zo kunt u echt wat unieks aanbieden.

Geen producten gevonden...