Be Uniq

Voor unieke en authentieke woonaccessoires en meubelen, zit u goed bij Be-Uniq. Echt ieder item in de Be-Uniq collectie is uniek, origineel en heeft een doorleefde uitstraling. Dit maakt dat ook echt ieder item een waardevolle toevoeging kan zijn aan uw interieur. In onze showroom en in onze webshop kunt u de diverse Be-Uniq items ontdekken en bewonderen.

Lees meer

De collectie van Be-Uniq is voortdurend in beweging, waardoor er steeds nieuwe dingen te ontdekken zijn. Toch valt er één ding op, en dat is dat iedere Be-Uniq woonaccessoire en ieder Be-Uniq meubelstuk een pure, doorleefde uitstraling heeft. Zoals Be-Uniq het zelf zegt; ieder item heeft een verhaal. 

 

Be-Uniq woonitems van over de hele wereld

De authentieke Be-Uniq collectie wordt geïmporteerd van over de hele wereld. De inkopers van Be-Uniq zijn wereldwijd, voortdurend op jacht naar nieuwe items. Wekelijks komt Be-Uniq dan ook weer met bijzondere, karakteristieke items op de markt.

Het merendeel van de Be-Uniq woonaccessoires en meubelen komen uit landen als Nepal, Indonesië en China. Ook Turkije en Hongarije populaire Be-Uniq landen. Al deze landen hebben elk hun eigen cultuur, gewoonten en gebruiken, deze geschiedenis zie je terug in de verschillende Be-Uniq producten.

 

Be-Uniq; respect voor mens en natuur

Het team van Be-Uniq heeft waardevol netwerk van betrouwbare partners. Dit netwerk zorgt dat de meest unieke stukken tegen eerlijke prijzen naar Nederland kunnen worden gehaald. Be-Uniq werkt altijd samen met eerlijke handelspartners met dezelfde lange-termijn visie. Centraal hierin staat altijd het respect voor mens en natuur.

 

Be-Uniq items shopt u bij Eigenstijl Wonen

Met een Be-Uniq item maakt u uw interieur onderscheidend en authentiek. Kom naar de winkel van Eigenstijl Wonen of bestel direct online. Door Be-Uniq bij Eigenstijl Wonen aan te schaffen, profiteert u van alle onderstaande voordelen:

  • Bestelt u vóór 14.00 uur online? Dan heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis!
  • Eerst even met eigen ogen bekijken voor u bestelt? Onze showroom ligt op een centrale locatie in Barneveld en is makkelijk bereikbaar.
  • Achteraf betalen is mogelijk, u loopt hierdoor geen risico.