Ashleigh & Burwood

Geurtjes doen ontzettend veel met ons. Van een heerlijke geur worden we iets gelukkiger, aan onaangename geurtjes in huis irriteren we ons. Ashleigh & Burwood is een Engels bedrijf wat specialist is op het gebied van fragrance (geurlampen). Deze Ashleigh & Burwood geurlampen elimineren de onaangename luchtjes en reinigen de lucht.

Lees meer

Al vanaf 1993 bestaat Ashleigh & Burwood en al vanaf het allereerste begin staat kwaliteit op nummer 1. Door Ashleigh & Burwood items aan te schaffen bent u verzekerd van een hoge kwaliteit en een gegarandeerde werking. 

 

De werking van Ashleigh & Burwood geurlampen

Ongewenste geurtjes, ze komen in ieder huis wel eens voor. Niet fijn, maar gelukkig is daar wat aan te doen. Ashleigh & Burwood geurlampen elimineren deze ongewenste geuren namelijk. Dat niet alleen, Ashleigh & Burwood geurlampen verfrissen de lucht in huis ook en.. verspreiden een heerlijke vervangende geur. Rook geuren, brandgeuren, etensgeuren, dierengeuren en alle andere ongewenste geuren zijn met Ashleigh & Burwood voorgoed verleden tijd. 

 

Ashleigh & Burwood geurstokjes

Bij Eigenstijl Wonen vindt u niet alleen de Ashleigh & Burwood geurlampen, maar ook een ruim aanbod aan Ashleigh & Burwood geurstokjes. Deze geurstokjes worden geleverd in een mooie verpakking. In de diffuser zit een fragrance oil die ongewenste geurtjes vernietigt en er een lekker luchtje voor in de plaats verspreid. De geurstokjes helpen bij de verspreiding van het lekkere luchtje door uw woning. 

 

Shop de heerlijke Ashleigh & Burwood items bij Eigenstijl Wonen

In het Eigenstijl Wonen assortiment treft u verschillende Ashleigh & Burwoord items aan. Heerlijke geurstokjes bijvoorbeeld! De Ashleigh & Burwood items kunt u bij ons online bestellen, maar u vindt ze ook terug in onze grote woonwinkel in Barneveld. 

Shop bij Eigenstijl Wonen en profiteer van al deze voordelen:

  • Vóór 14.00 uur bestelt in onze webshop, is morgen in huis!
  • Achteraf betalen is mogelijk, u loopt hierdoor geen enkel risico.
  • U kunt uw bestelling gemakkelijk thuis laten bezorgen. Het is ook mogelijk om de bestelling in onze winkel in Barneveld op te halen.